+20.000 cliënten geholpen

Letselschade

Een ander aansprakelijk voor uw letselschade?
Wij helpen u graag, want uw letsel is onze zorg! Drost Letselschade biedt hulp aan slachtoffers van letselschade. Hebt u letselschade opgelopen? Dan kunt u de hulp van een deskundige goed gebruiken. De experts van Drost kunnen als geen ander vaststellen, of u recht hebt op een vergoeding van uw letselschade. Drost wikkelt uw schade af en zorgt dat u krijgt waar u recht op hebt. Wilt u deskundig en kosteloos advies? Dan moet u bij Drost Letselschade zijn.

Direct weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding?

Kosteloze rechtshulp voor slachtoffers!
  • Succespercentage van 98%
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Professionele en persoonlijke hulp
Bekend van:
Veel expertise en kennis. Slagvaardige en perfecte afhandeling. Ik zou Drost Letselschade zeker bij derden aanbevelen!
- J. S. (36) achteropaanrijdijng, whiplash
8,6 Klantenbeoordeling
Letselschade register

Doe hier onze letselschade test!

Als u wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding

Wat onze klanten zeggen

Dorothée is erg deskundig en ik zou haar en Drost Letselschade zeker bij derden aanbevelen.
Marjam (35), knie op twee plaatsen gebroken, auto-ongeluk

De prettige behandeling van Mauro heeft ons veel steun en vertrouwen gegeven in een heel moeilijke fase in ons leven.

Jan (75) & Anneke (65), meervoudig letsel, verkeersongeval
14jul

Schaderegeling ziekte gevaarlijke stoffen

Schaderegeling voor ziekte door gevaarlijke stoffen? Het kabinet gaat 'werk maken' van een schaderegeling voor wie ziek is geworden door te werken met gevaarlijke stoffen. Dat heeft de vrijdag aangetreden..
bedrijfsongeval
29mei

VCA-certificaat voor terugdringen bedrijfsongevallen

Populaire cursus voor terugdringen bedrijfsongevallen Een bedrijfsongeval is in Nederland helaas nog geen unicum. De harde cijfers wijzen uit dat we ieder jaar nog tweehonderdduizend ongevallen op de werkvloer meemaken...
legionella
22mei

Legionella besmet waterbassin in Nijverdal

Voor de legionella besmetting van vorig jaar erkent TenCate Protective Fabrics in Nijverdal de aansprakelijkheid. De legionellabacterie is te linken aan een waterbassin van het bedrijf.  Tenminste vier mensen zijn..

Dossiers

Alle dossiers

Wachten op schadevergoeding monstertruckdrama

Nog steeds wachten op schadevergoeding monstertruckdrama Bijna zes jaar na het drama met een monstertruck in Haaksbergen wachten nog steeds vijf slachtoffers op een eerlijke vergoeding. Het Waarborgfonds probeert hen..
Uitspraak hoger beroep

Cassatie Defensie tegen chroom-6-arrest

Defensie in cassatie tegen chroom-6-arrest Het ministerie van Defensie gaat in cassatie tegen een arrest van het gerechtshof in Den Bosch in de chroom-6-zaak van advocaat Rob Bedaux. Defensie wil..
vuurwerkramp

Twintig jaar na vuurwerkramp

Vuurwerkramp Enschede na twintig jaar nog niet vergeten Vandaag, 13 mei 2020, is het precies twintig jaar geleden dat in Enschede de vuurwerkramp plaatsvond. In de stad hangen vlaggen halfstok..

Drost Letselschade

Drost Letselschade is een van de bekendste en grootste bureaus op het gebied van letselschade in Nederland. Het heeft vestigingen in zowel Hengelo als Groningen. Drost Letselschade zet zich alleen in voor slachtoffers. Inmiddels vonden tienduizenden slachtoffers hun weg naar ons kantoor. Vooral bij het bepalen van de haalbaarheid en het indienen van een (schade)claim is onze deskundigheid onmisbaar. Hebt u ook deskundig en kosteloos advies nodig? Bij Drost Letselschade bent u aan het juiste adres. Bij erkenning van aansprakelijkheid staan onze letselschade-experts u kosteloos bij.

Bel ons gratis 0800 2490300 Landelijk bereikbaar
Neem contact opBinnen 1 werkdag nemen wij contact met u op
8,6 Klantenbeoordeling