Chantal-Pot-zw
Personenschadebehandelaar

“Het vaststellen van aansprakelijkheid kan een grote puzzel zijn, maar dat maakt mijn werk juist uitdagend!” Denise Bouwmeester van Drost Letselschade

Aan het begin van hun rechtenstudie willen veel studenten strafrechtadvocaat worden. Ik niet. Al vroeg in mijn studie wist ik dat ik me wilde specialiseren in het aansprakelijkheidsrecht. Na mijn master ‘Aansprakelijkheid en Verzekering’, ben ik mij verder gaan specialiseren in de medische aansprakelijkheid.

Juridisch taalgebruik, lange wachttijden, veel regeltjes…. Slachtoffers zien vaak door de bomen het bos niet meer. En eigenlijk zouden ze met dit soort randzaken helemaal niet bezig moeten zijn. Ik maak me hard voor slachtoffers, zodat zij in hun financiële nadeel gecompenseerd worden en zich kunnen focussen op hun herstel.

Maar letselschade is meer dan alleen een financiële vergoeding. Samen met het slachtoffer probeer je zijn/haar leven weer terug op de rails te krijgen. Persoonlijk contact is in mijn ogen hierbij het sleutelwoord. En dàt is één van de kernwaarden waar Drost Letselschade voor staat!

Het vaststellen van aansprakelijkheid kan een grote puzzel zijn, maar juist dat maakt mijn werk uitdagend!