Guillette Rekveldt
Guillette Rekveldt
medewerkster public relations
T : 074-249 03 00
E : g.rekveldt@drost.nl

Geen eenheidsworst, maar maatwerk. En dat altijd met een persoonlijke touch!

In november 2018 ben ik toevalligerwijs bij Drost Letselschade terecht gekomen. Bij Drost was er in die tijd uitval wegens ziekte en ik kon daardoor als invalkracht op de receptie aan de slag. Voor mij een totaal nieuwe werkomgeving, want daarvoor was ik werkzaam geweest als bedrijfsleidster in een kledingzaak, heb ik verschillende leidinggevende functies in de horeca gehad en heb ik een poos samen met mijn toenmalige partner een eigen bedrijf gehad. En toen kwam, zoals gezegd, een baan bij Drost op mijn pad. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om op een kantoor werkzaam te zijn. Maar bij Drost heb ik echt mijn plekje gevonden. Fijne collega’s en een laagdrempelig kantoor waar een no-nonsense werksfeer heerst. Dat past bij mij.

Het helpen van mensen met letselschade heeft mij vanaf dag 1 geboeid. Ieder slachtoffer is anders en elk slachtoffer heeft zijn eigen verhaal. Bij Drost zorgen we ervoor dat al die slachtoffers een schaderegeling op maat krijgen. Geen eenheidsworst, maar maatwerk. En dat altijd met een persoonlijke touch!

Sinds 2019 richt ik mij binnen Drost op de Public Relations. Een functie die mij op het lijf geschreven is en waarin ik ook mijn creativiteit kwijt kan. Elke dag weer zet ik mijn beste beentje voor om de dienstverlening van Drost nog meer bekendheid te geven, zodat nog meer slachtoffers met letselschade de weg naar Drost weten te vinden.