dhr. O. Kluijt
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
T : 074-249 03 25
E : o.kluijt@drost.nl

Je moet de ogen zien om de mens te kunnen begrijpen en niet op het schermpje kijken.

Ik ben al langere tijd werkzaam in de letselschadebranche. Tot 1999 was ik werkzaam op de personenschade afdeling van een grote verzekeraar, waarna ik vervolgens aan de slag ging bij een expertise bureau voor verzekeraars. De overstap naar de kant van belangenbehartigers maakte ik in 2004. Vervolgens ben ik per 1 januari 2015 toegetreden tot het team van letselschade-experts van Drost Letselschade.

Het regelen van letselschade, ook wel personenschade genoemd, is mensenwerk. Het persoonlijk contact met slachtoffers, is wat mij bijzonder aanspreekt in mijn dagelijks werk. Je moet de ogen zien om de mens te kunnen begrijpen en niet op het schermpje kijken. Wanneer u door een ongeval tijdelijk of blijvend in een kwetsbare positie bent gekomen, is het een geruststellende gedachte dat u zich gesteund weet door een professional die uw belangen tegenover de aansprakelijke partij optimaal en op persoonlijke wijze behartigt. Voor mijn cliënten ben ik degene die ze leidt door het doolhof van medische, juridische en financiële zaken.

Heeft u letsel opgelopen, en vraagt u zich af ‘hoe nu verder?’. Neem dan contact op met één van de experts van Drost Letselschade. U kunt mij bereiken op 074-2490300, of mobiel op 06-53781523. Natuurlijk kunt u mij ook mailen. Mijn mailadres is: o.kluijt@drost.nl.