Wiecher Leemhuis
Wiecher Leemhuis
algemeen medewerker
T : 074-249 03 00
E : w.leemhuis@drost.nl

Ik vind het fijn me te kunnen inzetten voor een bedrijf met zo’n goede naamsbekendheid op het gebied van hulp aan letselschadeslachtoffers.

Na ruim 20 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben (onder andere als adjunct-directeur BaO), heb ik zo’n 10 jaar gewerkt in de IT-secor (als programmeur, systeembeheerder en supportmedewerker) en in de administratieve sector.
Begin 2013 ben ik als jongste/oudste werknemer ‘neergestreken’ bij Drost Letselschade.
Hoewel zonder juridische achtergrond, ben ik met mijn ervaring en veelzijdigheid breed inzetbaar in de organisatie. Naast algemene ondersteuning is mijn voornaamste taak het beheer van onze website.

Het optimaliseren van de site als ‘webmaster’ heeft twee kanten: enerzijds zorgen voor actuele en duidelijke informatie voor bezoekers van onze website, maar anderzijds er ook voor zorgen dat die informatie snel en gemakkelijk te vinden is via o.a. Google. Het schrijven van goede webteksten is tegenwoordig bijna een vak apart.
Het is mijn drive om te bereiken dat slachtoffers van een ongeval met hun vragen over letselschadevergoeding niet lang hoeven te zoeken, maar snel contact kunnen leggen met dé letselschadespecialist van Nederland.