Auto ongeluk met letsel? Wat nu?
U bent door een aanrijding met uw auto slachtoffer geworden van een verkeersongeval? En het ongeval was niet uw schuld? Als u daarbij letselschade hebt opgelopen, hebt u in principe recht op een vergoeding van uw schade.

Bij het indienen van die schadeclaim is deskundige hulp eigenlijk onontbeerlijk. U wilt immers graag de maximale vergoeding voor uw letselschade. Bij Drost Letselschade bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft!

auto-ongevalAuto ongeluk, aanrijding en wat te doen?

Als u door toedoen van een ander een auto ongeluk heeft gehad, is deze partij in principe aansprakelijk voor de door u opgelopen schade. Dus ook voor uw letselschade. U doet er verstandig aan voor het in kaart brengen en berekenen van de hoogte van de schade een expert in te schakelen van Drost Letselschade.

Onze expert neemt u alle werk uit handen, zodat u daarnaar geen omkijken meer heeft. Drost weet waar u recht op heeft en strijdt voor uw recht! Drost regelt de afwikkeling van uw schade van A tot Z. En u? U kunt zich richten op uw herstel! Bij Drost Letselschade helpen we ieder jaar een paar honderd slachtoffers van auto-ongevallen. Ook u hebt recht op onze hulp!

auto-ongevalAuto ongeluk en aansprakelijkheid

Bij het bepalen van de aansprakelijkheid voor uw auto-ongeval is artikel 185 van de Nederlandse Wegenverkeerswet van belang. In dat artikel is namelijk bepaald, dat de bestuurder van een motorvoertuig in principe altijd aansprakelijk is voor een ongeluk met een fietser of voetganger, tenzij hij overmacht kan aantonen.

Bij een aanrijding van een auto met een ander motorvoertuig kan in sommige gevallen sprake zijn van gedeelde/gedeeltelijke aansprakelijkheid. Dat hangt af van de toedracht van het verkeersongeval. Legt u de toedracht van uw auto-ongeval gerust aan ons voor. Onze experts vertellen u graag of uw tegenpartij aansprakelijk gesteld kan worden voor uw schade.

Aanrijding, auto ongeval, wat nu?

Bent u slachtoffer van een ongeval? En wilt u weten of en hoe u een schadevergoeding kunt krijgen voor uw letselschade? Zoekt u deskundige hulp bij het claimen van uw schade? Neem dan vrijblijvend en zonder kosten contact op met Drost Letselschade voor advies. Bel ons gratis via 0800 – 2490300, stuur uw e-mail naar info@drost.nl , of vul het contactformulier in op deze website.

Wilt u meer achtergrondinformatie over letselschade door een verkeersongeval met de auto? Klik dan hier.