Heeft u door een verkeersongeval letselschade opgelopen? En is/was een ander daarvoor aansprakelijk? Dan heeft u waarschijnlijk recht op vergoeding van uw volledige schade. Om een volledige vergoeding te krijgen, is de hulp van een deskundige geen overbodige luxe. Het team van Drost Letselschade staat graag voor u klaar.

Wij zijn al bijna 30 jaar dé betrouwbare begeleider van slachtoffers van verkeersongevallen. En helpen u bij het vaststellen wie voor uw letselschade door een verkeersongeval aansprakelijk is, en bij het afwikkelen van uw schadeclaim bij letsel. Ons betrouwbare en gespecialiseerde advies krijgt u gratis. Waarom dit gratis is? In de wet is bepaald, dat de voor uw schade aansprakelijke partij ook verplicht is de kosten van juridische bijstand te vergoeden. De wet biedt ons derhalve de mogelijkheid onze kosten te verhalen op uw tegenpartij. En dat is wel zo prettig. Bent u het slachtoffer van letselschade door een ongeval? Neem gratis contact op met Drost Letselschade!

 

Hulp van Drost Letselschade?

Van Drost Letselschade hoeft u niets minder dan een deskundige en optimale begeleiding te verwachten. Onze ervaren adviseurs zijn als rechtskundig adviseur lid van de NVRA en/of als registerexpert lid van het NIVRE en/of lid van het NIS. Bovendien is Drost Letselschade aangesloten bij De Letselschade Raad. Wij hebben dus alle nodige deskundigheid in huis voor het vaststellen en regelen van uw schadevergoeding na een ongeval.

Via Risicokaart.nl kunt u eenvoudig de risico’s op een verkeersongeval bij u in de buurt traceren door uw postcode of woonplaats in te voeren. U kunt ook zien of er in uw omgeving een verhoogd risico is op bijvoorbeeld een luchtvaartongeval, natuurbrand of overstroming en krijgt advies over wat u in zo’n geval moet doen.

 

 Verkeersongevallen

Omdat de aansprakelijkheid bij de verschillende vervoersmiddelen niet overal hetzelfde is, kunt u hieronder meer informatie vinden:

 

 

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring