Bijna dagelijks horen we op radio of TV, dat bij een verkeersongeluk een vrachtwagen betrokken was. In de meeste gevallen gebeurde dat ongeluk op een snelweg en waren er ook andere voertuigen bij betrokken. Bij een vrachtwagenongeluk op binnenwegen en binnen de bebouwde kom zijn helaas vaak ook fietsers of voetgangers betrokken. Bent u zelf met uw slachtoffer geworden van een verkeersongeval waar een vrachtwagen bij betrokken was? Dan heeft u misschien letselschade opgelopen, waarvoor u graag een schadevergoeding wilt. Drost Letselschade helpt u hierbij!  Bel vrijblijvend en kosteloos voor informatie: 0800 – 2490300

Vrachtwagenongeval met letselschade

Tijdens uw deelname aan het verkeer, als fietser of voetganger, heeft u letselschade opgelopen. Dit door een verkeersongeval met een vrachtwagen. Als voetganger en fietser wordt u door de wet extra beschermd. Bij een aanrijding door een motorvoertuig is de bestuurder van dat motorvoertuig in principe aansprakelijk. Als de bestuurder zich echter kan beroepen op overmacht of op opzet, dan wel bijzonder roekeloos gedrag aan uw kant kan dat gevolgen hebben voor de (mate van) aansprakelijkheid.

Bent u als bestuurder van een motorvoertuig aangereden door een vrachtauto? Als er sprake is van schuld aan de kant van de bestuurder van de vrachtauto, heeft u in beginsel recht op een schadevergoeding voor uw letselschade.

 

Vrachtwagenchauffeur zelf slachtoffer

vrachtwagenongevalHeeft u als chauffeur van een vrachtwagen zelf een ongeluk gehad? En is iemand anders voor dat ongeluk aansprakelijk? Dan heeft u in principe recht op een schadevergoeding. Laat de regeling van uw letselschade over aan een letselschade jurist van Drost Letselschade. Dan weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Dan is er nog een laatste zaak. U hebt als vrachtwagenchauffeur letselschade opgelopen tijdens de uitvoering van uw werk. Bijvoorbeeld bij het laden en lossen. In dat geval zou de aansprakelijkheid kunnen liggen bij uw werkgever. We spreken dan van een arbeidsongeval. Wilt u weten of uw tegenpartij/werkgever aansprakelijk gesteld kan worden voor het opgelopen letsel? Leg het u overkomen ongeval dan voor aan een letselschade-expert van Drost Letselschade. Dan weet u waar u aan toe bent.

 

Klik hier voor meer informatie over letselschade door een verkeersongeval.

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring