Aan alles komt een eind… Onze lieve Jeannette, sinds jaar en dag onze uiterst gewaardeerde Receptioniste, gaat volgend jaar met pensioen!!

Voor onze hoofdvestiging in Hengelo zijn wij daarom op zoek naar een goed gehumeurde, enthousiaste en vriendelijke Officemanager/Receptioniste, die haar –na een gedegen inwerkperiode- kan opvolgen.

Beschik jij over relevante werkervaring (mag ook stage-ervaring zijn) en heb je hart voor de zaak? Heb je service, kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan? Ben je nauwkeurig, leergierig en een aanpakker?

Kortom: Hou je ervan om de spreekwoordelijke spin in het web te zijn?

Dan zijn wij naar jou op zoek!

Drost Letselschade is een laagdrempelig letselschadekantoor, met vestigingen in Hengelo en Groningen. Onze experts houden zich dagelijks bezig met het geven van juridische bijstand aan slachtoffers met letselschade. Dat doen wij al ruim 30 jaar! En altijd onder het motto: “Uw letsel, onze zorg!”.

Door de jaren heen zijn we gegroeid tot een kantoor met zo’n 30 medewerkers. Een mooie club mensen, die samen elke dag weer streeft naar het bereiken van optimale resultaten voor onze cliënten. De werksfeer is goed en dat vinden wij belangrijk. Samen moeten we het doen en we zien dan ook graag dat onze medewerkers goed met elkaar door 1 deur kunnen en wat voor elkaar over hebben.

Als officemanager/receptioniste werk je samen met een andere receptioniste. Naast de algemene officemanagement-/receptiewerkzaamheden spring je soms ook bij als secretaresse op het aan ons kantoor gelieerde medisch adviesbureau. Ook licht administratieve taken behoren tot het takenpakket (denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van dossiers, het versturen van eenvoudige correspondentie, en het verlenen van hand- en spandiensten bij de facturatie).

Wij bieden:
– een leuke, dynamische baan met ruimte voor eigen initiatief;
– mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen/opleidingen;
– marktconform salaris;
– uren in onderling overleg vast te stellen (maar wel tenminste 20 uur per week).

Wij vragen:
– een afgeronde secretaresse-opleiding is geen vereiste, maar wel een pre;
– werkervaring in dito functie (mag ook ervaring zijn, die is opgedaan tijdens een stage).

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met CV naar Jenny de Roo. Dat kan per mail (j.deroo@drost.nl), maar ook per post (Postbus 1188,7550 BD  Hengelo).