Heeft u als zzp’er of zelfstandig ondernemer bij het uitoefenen van uw werk een ongeluk gehad? En heeft u daarbij letselschade opgelopen? Als een ander verantwoordelijk is voor het ongeval dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Op deze pagina vindt u meer informatie over rechtshulp bij het claimen van uw letselschade. 

Letselschaderegeling

Misschien heeft u als zzp’er een verkeersongeluk of bedrijfsongeval gehad en kunt u gedurende korte of lange tijd niet werken. Dan loopt u mogelijk inkomsten mis en lijdt u dus niet alleen persoonlijk maar ook zakelijk schade. Hopelijk heeft u zichzelf en uw bedrijf tegen dergelijke risico’s verzekerd. Diverse verzekeraars bieden speciale verzekeringspakketten voor bedrijven aan. Zoals bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Het is meestal ook mogelijk om een letselschadevergoeding te krijgen. Natuurlijk wilt u als slachtoffer met letselschade zo snel mogelijk duidelijkheid over de mogelijkheden voor een schadevergoeding. Als een ander aansprakelijk is voor uw ongeval, kunt u informeren bij een letselschadespecialist van Drost Letselschade naar deze mogelijkheden. Een eerste gesprek kost u niets en u krijgt vrijblijvend advies.

Bedrijfsschade voor zzp’er

Letselschade oplopen als gevolg van een ongeval kan vervelende consequenties hebben voor uw onderneming. Het is logisch dat u uw schade wilt verhalen op de tegenpartij die aansprakelijk is voor uw ongeval. Bij het verhalen van letselschade voor zelfstandig ondernemers komt veel kijken. Deskundige juridische hulp is daarbij onmisbaar. Vooral het berekenen van uw financiële (bedrijfs)schade is een complexe zaak. Het is daarom verstandig om een letselschadespecialist uw belangen te laten behartigen. Zo krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Optimale schadevergoeding

Drost Letselschade is al meer dan dertig jaar de betrouwbare letselschadespecialist die slachtoffers van letselschade persoonlijk en professioneel bijstaat. Onze letselschade-experts hebben veel juridische kennis en ervaring. Ze zijn op de hoogte van de recente jurisprudentie in soortgelijke letselschadezaken bij zelfstandige ondernemers en zzp’ers. Bij het bepalen van de hoogte van uw schadevergoeding is deze expertise heel belangrijk. De kans op het verkrijgen van een optimale schadevergoeding neemt daarmee aanmerkelijk toe.

Rechtsbijstand

Drost Letselschade kan u ook bijstaan als u een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten. U heeft namelijk de vrijheid om zelf te kiezen aan wie u de behandeling van uw letselschadezaak toevertrouwt. Wilt u meer weten over de mogelijkheid van rechtshulp voor u als zzp’er of zelfstandig ondernemer door een letselschadespecialist van Drost Letselschade? Neemt dan geheel vrijblijvend contact op met Drost Letselschade en informeer naar de mogelijkheden van juridische bijstand voor zelfstandige ondernemers en zzp’ers bij letselschade.
U kunt ons bellen op ons gratis telefoonnummer 0800 – 2490300 of een e-mail sturen naar info@drost.nl. U kunt uw vraag ook hier op de website stellen via ons contactformulier.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.