U heeft als ZZP-er, of zelfstandig ondernemer, bij het uitoefenen van uw werk een ongeluk gehad? En u heeft daarbij letselschade opgelopen? Misschien was een ander voor dat ongeval verantwoordelijk. U hebt dan mogelijk recht op een schadevergoeding Wilt u meer informatie over rechtshulp bij het claimen van uw letselschade? Neem dan geheel vrijblijvend en kosteloos contact op met Drost Letselschade, dé letselspecialist.

Letselschaderegeling zelfstandig ondernemer / ZZP-er

U kunt als zelfstandig ondernemer, of ZZP-er door een verkeersongeluk of bedrijfsongeval  gedurende korte of lange tijd niet werken? Dan loopt u mogelijk inkomsten mis en lijdt u niet alleen persoonlijk, maar ook zakelijk schade. Hopelijk heeft u zichzelf en uw bedrijf tegen dergelijke risico’s verzekerd. Diverse verzekeraars bieden speciale verzekeringspakketten voor bedrijven aan. Zoals bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. U wilt als slachtoffer met letselschade graag zo snel mogelijk duidelijkheid over de mogelijkheden voor een schadevergoeding.  Wanneer een ander aansprakelijk is voor uw ongeval, kunt u informeren bij een letselschadespecialist van Drost Letselschade naar deze mogelijkheden. Een eerste gesprek kost u niets en u krijgt vrijblijvend advies. Drost Letselschade te Hengelo staat u graag bij met raad en daad! Neem dan ook gerust contact op en vraag om een gesprek met één van onze letselschade experts.

ZZP-er en schadevergoeding

Wanneer u als ZZP-er, of zelfstandig ondernemer, letselschade hebt opgelopen ten gevolge van een ongeval, kan dat vervelende consequenties hebben voor uw onderneming. U wilt deze schade verhalen op de tegenpartij, die aansprakelijk is voor uw ongeval. Bij het verhalen van letselschade voor zelfstandig ondernemers komt veel kijken. Deskundige juridische hulp is daarbij onontbeerlijk!  Vooral het berekenen van uw financiële (bedrijfs-)schade is een complexe zaak.  Laat daarom een letselschadespecialist van Drost Letselschade uw belangen behartigen, zodat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt. Drost Letselschade te Hengelo is al meer dan 30 jaar een betrouwbare letselschadespecialist, die slachtoffers van letselschade persoonlijk en professioneel bijstaat. Onze letselschade experts hebben veel juridische kennis en ervaring. Ze zijn op de hoogte van de recente jurisprudentie in soortgelijke letselschadezaken bij zelfstandige ondernemers en ZZP-ers.  Bij het bepalen van de hoogte van uw schadevergoeding is deze expertise heel belangrijk. De kans op het verkrijgen van een optimale schadevergoeding neemt daarmee aanmerkelijk toe.

ZZP-er en rechtsbijstand

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van rechtshulp voor u als ZZP-er, of zelfstandig ondernemer door een letselschadespecialist van Drost Letselschade? Wij kunnen u ook bijstaan als u een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten. U heeft namelijk de vrijheid om zelf te kiezen aan wie u de behandeling van uw letselschadezaak toevertrouwt. Neemt u daarom geheel vrijblijvend contact op met Drost Letselschade en informeer naar de mogelijkheden van juridische bijstand voor zelfstandige ondernemers en ZZP-ers bij letselschade.  U kunt ons bellen op ons gratis telefoonnummer: 0800 – 2490300, of u stuurt een e-mail naar info@drost.nl.  U kunt uw vraag ook direct hier op de website stellen via ons contactformulier.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.