+20.000 cliënten geholpen

Cliëntervaringen

Cliëntervaringen: wat vinden onze cliënten?

Wat cliënten van onze dienstverlening vinden is heel belangrijk voor ons. Ook als het opbouwend kritisch is. Zo kunnen we onze cliënten nog beter van dienst zijn. Hieronder vindt u een aantal ervaringen van cliënten: letselschadeslachtoffers die door ons geholpen zijn bij het afwikkelen van hun letselschade. Mocht u meer informatie willen over onze werkwijze of onze letselschade-experts, schroom dan niet om contact op te nemen.

9.9
Perfecte afhandeling van mijn letselschade.
B. (19); fiets ongeluk
9
Drost Letselschade heeft geprobeerd het beste voor mij eruit te halen en dat is gelukt. Hartelijk dank voor de goede zorgen.
J. (59); auto-ongeval
9.5
Marga kwam na wat ze beloofde en zelfs nog meer dan dat. Ze heeft het onderste uit de kan weten te halen. Bedankt voor alles!
J.W. (41); medische fout
9.6
Altijd goede en snelle respons op vragen. Ik bewonder de vasthoudendheid van Drost naar de tegenpartij. Drost Letselschade is er echt voor de cliënt.
P. (56); achterop aanrijding
8.9
Ik werd altijd uitgebreid te woord gestaan en uitvoerig ingelicht. Ook werd er snel gereageerd op mails en terugbelverzoeken. Mijn ervaring met Drost Letselschade is zeer positief.
B. (39); fietsongeluk
9
Voor een jong iemand zoals ik, met nul verstand van zaken zoals verzekeringen, was het alleen maar fijn om mijn belangen behartigd te hebben door Drost Letselschade. Hartstikke bedankt voor het afhandelen van mijn zaak. Ik ben zeer tevreden!
M. (21); kop-staartbotsing
10
Drost Letselschade heeft een heel goed gevoel achtergelaten.
D. (24); scooterongeval
8.5
Erg vriendelijk, informatief en behulpzaam. Bedankt!
K. H. (36); motorongeluk
9.2
Drost was goed te bereiken en ze houden je goed op de hoogte hoe en wat er gebeurt.
S. (40); bedrijfsongeval
8.3
Drost heeft ons goed bijgestaan en gevochten in de moeilijke tijden na het ongeval. Dat heeft ons goed gedaan.
J. & W. T (54); achteropaanrijding