Bij letselschade wilt u een letselschadespecialist die zich houdt aan de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL). Zo weet u zeker dat u bijgestaan wordt door een verantwoordelijke partij. Dit heeft een groot effect op het succesvol indienen van uw schadeclaim en de hoogte van uw schadevergoeding.

Drost Letselschade is aangesloten bij de organisatie die de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) heeft opgesteld: De Letselschade Raad. Verder zijn onze letselschadespecialisten bij het NIVRE aangesloten, lid van het NIS en de NVRA. Dankzij deze deskundigheid is Drost Letselschade een bekende naam geworden in deze branche.
Wat u hiervoor betaalt? Bij erkende aansprakelijkheid betaalt u niets. De wet bepaalt namelijk dat de redelijke kosten voor de vaststelling van schade en aansprakelijkheid voor rekening komen van de aansprakelijke partij. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie en advies.

De Gedragscode Behandeling Letselschade voor u

De afhandeling van uw schade vergt veel tijd, energie en juridische deskundigheid. Om u te beschermen tegen onjuist optreden van verzekeraars, letselschade-experts en letselschadeadvocaten, is de Gedragscode Behandeling Letselschade ontwikkeld. Deze reikt spelregels en gedragscodes aan voor het bereiken van een harmonieuze en transparante schaderegeling. Een schaderegeling die u als slachtoffer centraal stelt. Ons team gaat altijd uiterst zorgvuldig te werk om dit te waarborgen en te handhaven.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op