U zoekt niet voor niets een specialist die zich houdt aan de Gedragscode Behandeling Letselschade. Zo weet u zeker dat u bijgestaan wordt door een verantwoordelijke partij. Dit heeft groot effect op het succesvol indienen van uw schadeclaim en de hoogte van uw compensatie.

Drost Letselschade

Drost Letselschade is aangesloten bij de organisatie die de Gedragscode Behandeling Letselschade heeft opgesteld: De Letselschade Raad. Verder zijn uw begeleiders bij het NIVRE aangesloten, lid van het NIS en de NVRA. Dankzij deze deskundigheid is Drost een bekende naam geworden in deze branche. Wat betaalt u hiervoor? Bij erkende aansprakelijkheid: niets. De wet bepaalt namelijk dat de redelijke kosten voor de vaststelling van schade en aansprakelijkheid voor rekening komen van de aansprakelijke partij. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie en advies.

Gedragscode Behandeling Letselschade

De afhandeling van uw schade vergt veel tijd, energie en juridische deskundigheid. Om u te beschermen tegen onjuist optreden van verzekeraars, letselschade experts en letselschadeadvocaten, is de Gedragscode Behandeling Letselschade ontwikkeld. Deze reikt spelregels en gedragscodes aan voor het bereiken van een harmonieuze en transparante schaderegeling. Een schaderegeling die u als slachtoffer centraal stelt. Ons team gaat altijd uiterst zorgvuldig te werk om dit te waarborgen en te handhaven.

 

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring