De Letselschade Raad heeft de Letselschade Richtlijnen opgesteld. Zo kan letselschade vlot afgewikkeld worden en worden onnodige discussies voorkomen. Ook worden met deze richtlijnen gelijke gevallen ook gelijk behandeld. Soms staat er in een richtlijn een normbedrag en soms een manier om schade te berekenen.

Hieronder kunt u de Letselschade Richtlijnen downloaden in pdf-formaat. De richtlijnen hebben in het begin een algemene werking. Maar als de toepassing van een richtlijn in uw geval onredelijk uitwerkt of in uw specifieke situatie niet passend is, dan overleggen wij met de tegenpartij over een andere wijze van schadevaststelling. Wij zijn er immers voor u.

Download hier de Letselschade Richtlijnen:

Overig:

Wilt u hier meer informatie over? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Heeft u letselschade opgelopen? Drost Letselschade biedt u kosteloze hulp bij letselschade na een ongeval. Onze hulp bij letselschade bestaat uit juridische bijstand. Daarnaast bieden wij u optimale begeleiding bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij.
We weten dat een schadevergoeding de gevolgen van uw schade nooit helemaal weg kan nemen. Maar een vergoeding kan wel helpen om de gevolgen van een ongeval draaglijker te maken. Hierdoor kan er een last van uw schouders vallen. Met Drost bent u verzekerd van de juiste ondersteuning bij letselschade en een optimale schadevergoeding.

Drost helpt u bij letselschade door:

  • onderzoek te doen naar de toedracht van het voorval waarbij de schade is ontstaan
  • beantwoording van de schuldvraag
  • regeling van materiële schade en immateriële schade (smartengeld)
  • het maken van schadeberekeningen
  • medische advisering door een team van eigen artsen
  • arbeidsdeskundige vraagstukken

Optimale dienstverlening

De kosten van onze diensten zijn niet voor u. Wij brengen deze in rekening bij de voor uw schade aansprakelijke partij. De aansprakelijke partij is namelijk ook verantwoordelijk voor de kosten van rechtsbijstand. Want dat is in de wet zo geregeld. Het geven van kosteloos vrijblijvend advies en informatie maakt deel uit van onze dienstverlening. Bij erkenning van aansprakelijkheid is onze hulp voor u als slachtoffer kosteloos.

Wilt u letselschade melden? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op