Letsel kunt u oplopen door diverse oorzaken, hierna zullen wij op deze ‘oorzaken letselschade’ nog verder in gaan. Om uw letselschade te verhalen hebt u de bijstand van een ervaren en deskundig letselschadespecialist nodig. Bij Drost Letselschade werken meerdere, door het NIVRE en het NIS erkende, letselschadespecialisten. Zij hebben de kennis in huis om u te helpen en dat is wel zo handig. Want dat u letsel hebt opgelopen is al vervelend genoeg.

 

Diverse oorzaken van letselschade kunnen zijn:

Letsel of letselschade kun je overal oplopen: thuis, op de openbare weg of tijdens een medische behandeling. En misschien staat u er niet direct bij stil maar ook dieren of gebrekkige producten kunnen letselschade veroorzaken. Ook letselschade opgelopen tijdens het werk komt geregeld voor en is onder te verdelen in twee categorieën;
1. Schade als gevolg van een arbeidsongeval; denk bijvoorbeeld aan een schilder die van de ladder valt.
2. Schade als gevolg van een beroepsziekte; hierbij kunt u denken aan een kapster, die kapperseczeem oploopt. De gevolgen van op de werkvloer opgelopen letselschade zijn vaak groot.

Ongeacht de oorzaak van uw schade, is het belangrijk dat u een deskundige inschakelt voor het verhalen van uw schade. Want de gevolgen van letselschade kunnen groot zijn, ook financieel.

 

Aansprakelijke partij bij oorzaken letselschade

Er moet een onderzoek plaatsvinden om te kijken of er iemand aansprakelijk is voor uw geleden letsel. Drost Letselschade kan dit onderzoek voor u verrichten. Bij aansprakelijkheid zullen wij uw schade vervolgens ook verhalen op die aansprakelijke partij. Dat geldt niet alleen voor de materiële schade (zoals kapotte kleding, verlies aan verdienvermogen (inkomsten), aanpassing woning, kosten huishoudelijke hulp), maar ook voor de immateriële schade (smartengeld). De kosten van onze eigen dienstverlening (de zogenaamde ‘kosten van de rechtsbijstand’) verhalen wij ook. In de wet staat namelijk, dat de aansprakelijke partij ook de kosten van rechtsbijstand moet vergoeden. Onze hulp kost u daardoor in principe niets. En dat is wel zo eerlijk. Want waarom zou u met de kosten moeten blijven zitten? Drost Letselschade bezoekt u in de regel thuis om uw schade te inventariseren. Afwikkeling van uw schade gebeurt altijd in nauw overleg met u. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring