Bent u het slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u letselschade opgelopen? Natuurlijk wilt u die schade dan vergoed hebben. Dat is uw goed recht. Om de schadevergoeding te krijgen, moet u een schadeclaim indienen bij de aansprakelijke partij of persoon. Omdat dit geen eenvoudige klus is, is het verstandig om hulp te vragen aan een letselschade-expert.

Als u met succes uw schadevergoeding wilt claimen dan moet uw schadeclaim juridisch goed in elkaar steken. Hierbij is bijvoorbeeld de toedracht van het ongeval van belang: hoe is het ongeluk precies ontstaan en verlopen? Vaak ontstaat door de indiening van de claim veel discussie over de opgelopen schade met de aansprakelijke verzekeraar. Drost Letselschade kan u helpen met het claimen van uw letselschade. Wij weten goed welke kansen uw claim maakt omdat we de juridische kennis en ervaring hebben om uw eis te beoordelen. En we weten wat nodig is om een uitkering van uw schade te krijgen.

schadeclaimGeen kosten voor schadeclaim indienen

Drost Letselschade helpt u met begeleiding bij het onderzoeken, formuleren en indienen van uw schadeclaim. En we hebben goed nieuws, want de expertise en kennis die nodig is om een schadeclaim in te stellen, is kosteloos na een ongeval. De kosten van onze juridische hulp worden door ons verhaald op de aansprakelijke partij. U betaalt dus niets voor onze dienstverlening.

Schadeclaim op tijd indienen

Het is belangrijk dat u een claim altijd op tijd indient. Er gelden namelijk verjaringstermijnen. De verjaringstermijn begint te lopen op het moment dat u bekend bent met het feit dat u schade heeft geleden en u weet wie de veroorzaker is. Is uw zaak verjaard dan is het indienen van een claim voor de opgelopen schade niet meer mogelijk. En dat zou erg jammer zijn! Drost Letselschade kan u informeren over de voor u geldende verjaringstermijn.

Wilt u meer informatie of advies over het indienen van een schadeclaim? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.
Gratis bellen mag ook: 0800 2490300

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring