Drost Letselschade voor het indienen van uw schadeclaim. Heeft u letselschade geleden en wilt u een schadeclaim indienen? Drost Letselschade wil u daar graag mee helpen!

 

Schadevergoeding claimen

Als u met succes schadevergoeding wilt claimen, dan moet uw schadeclaim juridisch goed in elkaar steken. Hierbij is de toedracht van het ongeval van belang. Vaak ontstaat door de indiening van de claim veel discussie over de opgelopen schade met de aansprakelijke verzekeraar. Drost Letselschade kan u helpen met letselschade claimen. Drost weet immers welke kansen uw claim maakt. Wij hebben de juridische kennis en ervaring om uw eis te kunnen beoordelen. Wij weten wat nodig is om een uitkering van uw schade te krijgen. Roep daarom onze professionele hulp in. Wij helpen u graag.

 

Geen kosten voor schadeclaim indienen

De expertise en kennis die nodig is om een schadeclaim in te stellen, is kosteloos na een ongeval. Drost Letselschade helpt u met begeleiding bij het onderzoeken, formuleren en indienen van uw schadeclaim. De kosten van deze begeleiding worden door ons verhaald op de aansprakelijke partij. U betaalt dus niets voor onze dienstverlening.

Letselschade claimen: tijdig schadeclaim indienen!

Gelet op geldende verjaringstermijnen moet u een claim altijd tijdig indienen. Als u zaak verjaard, dan is het indienen van een claim voor de opgelopen schade niet meer mogelijk. Drost Letselschade kan u informeren over de voor u geldende verjaringstermijn.

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring