Als je door een ongeval of ander voorval letselschade hebt opgelopen, wil je natuurlijk alles weten over het krijgen van een schadevergoeding. Wij vertellen je graag hoe Drost je helpt bij het krijgen van de schadevergoeding waar je recht op hebt. Om onze werkwijze bij het behandelen van jouw letselschadezaak inzichtelijk te maken, hebben we deze uitgewerkt in een stappenplan. We geven daarbij een toelichting op elke stap in het verloop van een letselschadezaak. Op deze pagina lees je over de eerste stap: vrijblijvend advies bij ons eerste contact.

Stap 1: vrijblijvend advies bij eerste contact

Bent je slachtoffer van letselschade en op zoek naar antwoorden op vragen over de opgelopen schade? Bij het zoeken naar een professioneel letselschadekantoor kwam je bij Drost Letselschade terecht. Misschien ben je op onze website terechtgekomen om te kijken of wij je advies of hulp kunnen geven.
Voordat je ons jouw vraag of vragen stelt – dat kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op deze website – wil je wellicht graag weten wat er allemaal komt kijken bij de behandeling van een letselschadezaak: hoe verloopt zo’n zaak, hoe lang duurt dat, heb ik wel recht op schadevergoeding, hoe moet ik een schadeclaim indienen, is mijn zaak wel haalbaar, wat kost de hulp van een letselschade-expert en dergelijke.

We kunnen je alvast geruststellen: je kunt jouw zaak bij een eerste contact geheel vrijblijvend en kosteloos aan ons voorleggen. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om jouw vragen over jouw letselschade te stellen aan één van onze letselschadespecialisten. Je krijgt dan van ons antwoord op de vraag of en hoe wij jou kunnen helpen. Dat is ons vrijblijvende advies in het eerste contact. Daaraan zijn geen kosten verbonden.

Soms zijn er situaties waarin we je helaas niet van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld wanneer je geen letsel, maar enkel materiële schade (schade aan zaken) hebt opgelopen. Twijfel je of Drost Letselschade iets voor jou kan betekenen? Neem dan sowieso contact met ons op. Want je kunt jouw zaak altijd ter beoordeling aan ons voorleggen.
Als blijkt dat wij jouw letselschade en de gevolgen daarvan kunnen regelen, wordt er in overleg met jou een afspraak gemaakt voor een intakegesprek met één van onze letselschade-experts. Mochten wij je onverhoopt niet van dienst kunnen zijn? Dan doen wij ons best je door te verwijzen naar een persoon of instantie die je mogelijk wel behulpzaam zou kunnen zijn.

Heb ik recht op een schadevergoeding?Binnen 2 minuten heeft u antwoord!

Waarom Drost Letselschade?

Drost Letselschade is ondertekenaar van de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL 2012) zoals die is uitgegeven door De Letselschade Raad. Die gedragscode staat voor een fatsoenlijke manier van werken. Onze ervaren letselschade-experts zijn als Register-Expert ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) en/of lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Daarnaast heeft Drost het Nationaal Keurmerk Letselschade van De Letselschade Raad. Met de inschakeling van een belangenbehartiger van Drost Letselschade kun je vertrouwen op een optimaal resultaat in jouw letselschadezaak.

Wil je meer informatie of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op: bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in.

Voor meer informatie over deze eerste stap verwijzen we u ook graag naar de pagina over vrijblijvend juridisch advies.