Als u door een ongeval of ander voorval letselschade heeft opgelopen, wilt u natuurlijk alles weten over het krijgen van een schadevergoeding. Wij vertellen u graag hoe Drost u helpt bij het krijgen van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Om onze werkwijze bij het behandelen van uw letselschadezaak voor u overzichtelijk te maken, hebben we deze uitgewerkt in een stappenplan. We geven daarbij een toelichting op elke stap in het verloop van een letselschadezaak. Op deze pagina leest u over de eerste stap: vrijblijvend advies bij ons eerste contact.

Stap 1: vrijblijvend advies bij eerste contact

Bent u slachtoffer van letselschade en op zoek naar antwoorden op vragen over de door u opgelopen schade? Bij het zoeken naar een professioneel letselschadekantoor kwam u bij Drost Letselschade terecht. Misschien bent u op onze website terechtgekomen om te kijken of wij u advies of hulp kunnen geven.
Voordat u ons uw vraag of vragen stelt – dat kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op deze website – wilt u wellicht graag weten wat er allemaal komt kijken bij een letselschadezaak: hoe verloopt zo’n zaak, hoe lang duurt dat, heb ik wel recht op schadevergoeding, hoe moet ik een schadeclaim indienen, is mijn zaak wel haalbaar, wat kost de hulp van een letselschade-expert en dergelijke.

We kunnen u alvast geruststellen: u kunt uw zaak bij een eerste contact geheel vrijblijvend en kosteloos aan ons voorleggen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om uw vragen over uw letselschade te stellen aan één van onze letselschadespecialisten. U krijgt dan van ons antwoord op de vraag of en hoe wij u kunnen helpen. Dat is ons vrijblijvende advies in het eerste contact.

Soms zijn er situaties waarin we u helaas niet van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld wanneer u geen letsel maar enkel materiële schade hebt opgelopen. Twijfelt u of Drost Letselschade iets voor u kan betekenen? Neem dan alsnog contact met ons op. Want u kunt uw zaak altijd ter beoordeling aan ons voorleggen. En als wij u niet van dienst kunnen zijn, weten wij vaak wel de weg naar de juiste belangenbehartiger en kunnen wij u doorverwijzen.
Als blijkt dat wij uw letselschade en de gevolgen daarvan wél kunnen regelen, wordt er in overleg met u een afspraak gemaakt voor een intakegesprek met één van onze letselschade-experts.

Heb ik recht op een schadevergoeding?

Binnen 2 minuten heeft u antwoord!

Waarom Drost Letselschade?

Drost Letselschade is ondertekenaar van de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL 2012) zoals die is uitgegeven door De Letselschade Raad. Dat maakt dat onze manier van werken fatsoenlijk is. Onze ervaren letselschade-experts zijn als Register-Expert ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) en/of lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Daarnaast heeft Drost het keurmerk van De Letselschade Raad.

Wilt u meer informatie of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op: bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul ons contactformulier in.

Voor meer informatie over deze eerste stap verwijzen we u ook graag naar de pagina over vrijblijvend juridisch advies.