Koen Venema en Yme Drost - Drost Letselschade

Drost Letselschade

Drost Letselschade is een van de bekendste en grootste bureaus op het gebied van letselschade in Nederland. Drost heeft vestigingen in Hengelo en Groningen, maar werkt door heel Nederland. De algemeen directeur van Drost is de Register-Expert personenschade Yme Drost. Register-Expert Koen Venema is financieel directeur.
Drost Letselschade zet zich al ruim dertig jaar in voor slachtoffers van onder andere een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet. De slachtoffers met salmonella besmette zalm, de chroom-6-affaire bij Defensie en het monstertruck-drama in Haaksbergen zijn voorbeelden van zaken waarvoor Drost Letselschade zich tot het uiterste heeft ingezet. En soms nog steeds voor inzet.

Drost Letselschade: alleen voor slachtoffers

Drost Letselschade zet zich alleen in voor slachtoffers. Inmiddels vonden meer dan twintigduizend slachtoffers hun weg naar Drost. Vooral bij het aansprakelijk stellen, het indienen van een (schade)claim en het opstellen van de schadestaat is onze deskundigheid onmisbaar. Bent u het slachtoffer van een ongeval en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Als u deskundig, persoonlijk en kosteloos advies zoekt dan bent u perfect op uw plaats bij Drost Letselschade. Bij erkenning van aansprakelijkheid is onze hulp bij letselschade kosteloos. Ons ervaren en deskundige team staat u bij en regelt alles voor u.

Juridisch geschoolde professionals

Onze juristen kennen hun vak als geen ander en zijn veelal als Register-Expert ingeschreven bij het NIVRE. Daarnaast heeft Drost erkenning van De Letselschade Raad. Cliënten van ons weten dan ook zeker dat ze door een professioneel en betrouwbaar letselschadebureau worden bijgestaan. En hoewel wij allen juridisch geschoold zijn, spreken wij toch uw taal. U staat als slachtoffer bij ons centraal!

De kwaliteit van ons kantoor wordt mede mogelijk gemaakt door:

Yme Drost
NIVRE Register-Expert Personenschade, Rechtskundige, lid NIS/NVRA en mediator
Koen Venema
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
mr. Marga Heijink-van Welij
NIVRE Register-Expert Personenschade, arbeidsdeskundige, jurist,
lid NIS en MT-lid
Mauro Catuso Alaimo
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
Henk van der Ploeg
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
mr. Dorien Hulst
NIVRE Register-Expert Personenschade, jurist,
lid NIS

Voor een overzicht van al onze medewerkers: zie de pagina Ons team.

Wij zijn bekend van:

De Telegraaf logo NU.nl logo RTL Nieuws logo Letselschade.nu logo RTL logo NOS logo Een Vandaag logo Nieuwsuur logo AD logo Hart van Nederland logo De Volkskrant logo

Wat onze cliënten zeggen

Voor een jong iemand zoals ik, met nul verstand van zaken zoals verzekeringen, was het alleen maar fijn om mijn belangen behartigd te hebben door Drost Letselschade. Hartstikke bedankt voor het afhandelen van mijn zaak. Ik ben zeer tevreden!

M. (21), kop-staartbotsing

Er is door Drost echt gestreden. De tegenpartij maakte het ons heel moeilijk, maar Drost heeft er toch het beste uitgehaald.

L. K. (59), verkeersongeval

Het letselschade bureau

Drost Letselschade is een bekend en groot letselschade bureau in Nederland. Onze expertise is cruciaal bij het beoordelen van de haalbaarheid en het indienen van een (schade)claim. Zoek je een deskundig letselschade kantoor en vrijblijvend advies? Dan moet je bij Drost Letselschade zijn. Als de aansprakelijkheid wordt erkend, staan onze letselschade-experts je kosteloos bij.

Landelijke dekking

Drost Letselschade mag dan wel haar hoofdvestiging in Hengelo (OV) hebben, maar dat betekent niet dat onze letselschadespecialisten alleen zaken in de regio behandelen. Onze cliënten komen uit heel Nederland. Daarom spreken we van landelijke dekking. We helpen in principe cliënten en letselschadeslachtoffers uit het hele land.

Omdat wij een persoonlijke kennismaking met onze cliënten heel belangrijk vinden, bezoeken onze experts u graag aan huis. Daarbij is de reisafstand voor ons geen bezwaar. Wij komen dus ook graag bij u thuis als u in steden woont als Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Maar evengoed ‘dichter bij huis’, zoals bijvoorbeeld in de plaatsen Deventer, Rijssen en Eibergen bezoeken wij u.

Vragen over schadevergoeding?

Wilt u meer weten over wat wij juridisch gezien kunnen doen om uw letselschade te verhalen? Neem dan contact op met Drost Letselschade via 074 249 0300.

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 35 jaar ervaring door heel Nederland