Drost Letselschade

Drost Letselschade is een van de bekendste en grootste bureaus op het gebied van letselschade in Nederland. De letselschadespecialist heeft vestigingen in Hengelo en Groningen, maar werkt door heel Nederland. De algemeen directeur van Drost is de Register-Expert personenschade Yme Drost. Register-Expert Koen Venema is financieel directeur.
Drost Letselschade zet zich al ruim dertig jaar in voor slachtoffers van een ongeval of medische fout. De slachtoffers van ex-neuroloog Jansen Steur, de met salmonella besmette zalm, het verbieden van de pedovereniging Martijn, de chroom-6-affaire bij Defensie en het monstertruck-drama in Haaksbergen zijn voorbeelden van zaken waarvoor Drost Letselschade zich tot het uiterste heeft ingezet. En soms nog steeds voor inzet.

Drost Letselschade

Drost Letselschade: alleen voor slachtoffers

Drost Letselschade zet zich alleen in voor slachtoffers. Inmiddels vonden tienduizenden slachtoffers hun weg naar Drost. Vooral bij het bepalen van de haalbaarheid en het indienen van een (schade)claim is onze deskundigheid onmisbaar. Bent u het slachtoffer van een ongeval en heeft u letselschade opgelopen? Als u deskundig en kosteloos advies zoekt dan bent u perfect op uw plaats bij Drost Letselschade. Bij erkenning van aansprakelijkheid is onze hulp bij letselschade kosteloos. Ons ervaren en deskundige team staat u bij en regelt alles voor u.
Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Juridisch geschoolde professionals

Onze juristen kennen hun vak als geen ander en zijn veelal als Register-Expert ingeschreven bij het NIVRE. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten en heeft het erkenning van De Letselschade Raad. Ook dat maakt Drost Letselschade uniek. Cliënten van ons weten dan ook zeker dat ze door een professioneel en betrouwbaar letselschadebureau worden bijgestaan. En hoewel wij hoog juridisch geschoold zijn, spreken wij toch uw taal. U staat als slachtoffer bij ons centraal!

De kwaliteit van ons kantoor wordt mede mogelijk gemaakt door:

Yme Drost
NIVRE Register-Expert Personenschade, Rechtskundige, lid NIS/NVRA en mediator
Koen Venema
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
mr. Marga Heijink-van Welij
NIVRE Register-Expert Personenschade, arbeidsdeskundige, jurist,
lid NIS en MT-lid
Céline Sessink
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
Henk van der Ploeg
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
mr. Dorien Hulst
NIVRE Register-Expert Personenschade, jurist,
lid NIS

Voor een overzicht van al onze medewerkers: zie de pagina Ons team.

Wat onze klanten zeggen

Voor een jong iemand zoals ik, met nul verstand van zaken zoals verzekeringen, was het alleen maar fijn om mijn belangen behartigd te hebben door Drost Letselschade. Hartstikke bedankt voor het afhandelen van mijn zaak. Ik ben zeer tevreden!

M. (21), kop-staartbotsing

Er is door Drost echt gestreden. De tegenpartij maakte het ons heel moeilijk, maar Drost heeft er toch het beste uitgehaald.

L. K. (59), verkeersongeval

Landelijke dekking

Drost Letselschade mag dan wel haar hoofdvestiging in Hengelo (OV) hebben, maar dat betekent niet dat onze letselschadespecialisten alleen zaken in de regio behandelen. Onze cliënten komen uit heel Nederland. Daarom spreken we van landelijke dekking. We helpen in principe cliënten en letselschadeslachtoffers uit het hele land.

Omdat wij een persoonlijke kennismaking met onze cliënten heel belangrijk vinden, bezoeken onze experts u graag aan huis. Daarbij is de reisafstand voor ons geen bezwaar. Wij komen dus ook graag bij u thuis als u in steden woont als Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Maar evengoed ‘dichter bij huis’, zoals bijvoorbeeld in de plaatsen Deventer, Rijssen en Eibergen bezoeken wij u.

Vragen over schadevergoeding?

Wilt u meer weten over wat wij juridisch gezien kunnen doen om uw letselschade te verhalen? Neem dan contact op met Drost Letselschade via ons gratis telefoonnummer: 0800 – 2490300

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring door heel Nederland