Een second opinion letselschade aanvragen bij Drost
U hebt een afwikkelingsvoorstel van een verzekeraar ontvangen en wilt weten of dat voorstel reëel is? Wij beoordelen het aanbod van de verzekeraar in het kader van een second opinion op basis van de wet, jurisprudentie en onze eigen deskundigheid en ervaring. De kosten voor een second opinion kunnen oplopen tot maximaal € 1.250,= excl. kantoorkantoorkosten en BTW. Soms hebt u er ook recht op om kosteloos een second opinion te vragen. Dat is bijvoorbeeld vaak zo als u nog geen belangenbehartiger hebt ingeschakeld. In de regel moet de verzekeraar dan de kosten van de second opinion vergoeden. Het recht op een kosteloze second hebt u vaak ook als uw belangen door een rechtsbijstandverzekeraar worden behartigd. Meestal kunnen de kosten van een second opinion worden verhaald op de tegenpartij, zodat het vragen van een second opinion letselschade u ook dan uiteindelijk niets kost.

Second opinion: Drost Letselschade

Een deskundig en ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade kan, door het geven van een second opinion, het aanbod van de verzekeraar om uw letselschade af te wikkelen voor u toetsen. Zo kunt u door een deskundige laten beoordelen of het u gedane afwikkelingsvoorstel wel reëel en fair is.

Zo nodig nemen wij (vaak kosteloos) de behandeling van uw letselschadezaak over. Wij bezoeken u dan in de regel thuis, stellen ons op de hoogte van uw letsel, inventariseren uw schade en stellen daarna de schadeafwikkeling in werking. En dat in goed overleg met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

second opinion letselschadeSecond opinion letselschade aanvragen

Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring op het terrein van de letselschade. Daarnaast wordt de deskundigheid en ruime ervaring van onze letselschade-experts gegarandeerd door hun lidmaatschap van het NIVRE en het NIS. Ons kantoor onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en is aangesloten bij De Letselschade Raad. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten. Voor een second opinion letselschade bent u dus bij ons aan het goede adres.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten en deskundigheid in schadeclaims, of wilt u een second opinion aanvragen? Neem dan nu gratis contact met ons op via telefoonnummer 0800 – 2490300, stuur een e-mail: info@drost.nl, of vul het contactformulier in op deze site.

Naar Top 10 meest gestelde Letselschade vragen