Drost Letselschade is expert op het gebied van letselschade. Als sinds 1988 staat Drost Letselschade letselschadeslachtoffers bij. Wij beschikken zodoende over ruime juridische kennis en ervaring wat betreft de afwikkeling van letselschadezaken.  Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor een optimale afwikkeling van letselschades die het gevolg zijn van bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, of zijn veroorzaakt door een dier.

De letselschadespecialisten van Drost Letselschade zijn breed inzetbaar. Ze hebben veel ervaring met het verlenen van hulp aan slachtoffers bij het vaststellen en regelen van letselschades. Als geen ander kunnen onze letselschadespecialisten vaststellen of je recht hebt op een schadevergoeding. Onze letselschade-experts zijn lid van de Stichting Nederlands Instituut voor Register-Experts (NIVRE), Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) en/of de Nederlandse Vereniging voor Rechtskundige Adviseurs Drost Letselschade heeft daarnaast het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) van De Letselschade Raad.

Drost wikkelt jouw schade af en zorgt ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. Wil je een eerste kosteloos deskundig advies? Dan moet je bij Drost Letselschade zijn. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om een schadevergoeding voor jouw letsel te krijgen. Bij erkenning van de aansprakelijkheid zijn voor jou als slachtoffer aan onze dienstverlening geen kosten verbonden. Die verhalen wij dan namelijk op de voor jouw letsel aansprakelijke partij. In de wet is namelijk bepaald dat de aansprakelijke partij ook de kosten van de ingeschakelde belangenbehartiger moet vergoeden. Wel zo eerlijk ook: je hebt immers niet om jou overkomen voorval met letselschade tot gevolg gevraagd, dus waarom zou je wel met de kosten moeten blijven zitten?

Drost Letselschade: jouw letsel, onze zorg!

Hieronder zie je een overzicht van onze medewerkers, waaronder onze letselschade-experts. Wil je contact met een van hen? Bel dan gratis op 0800-2490300, mail naar [email protected], of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Onze mensen:

Yme Drost
NIVRE Register-Expert Personenschade, Rechtskundige, lid NIS/NVRA en mediator
Koen Venema
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
mr. Marga Heijink-van Welij
NIVRE Register-Expert Personenschade, arbeidsdeskundige, jurist,
lid NIS en MT-lid
mr. Jenny de Roo-Mook
Jurist, MT-lid, klachtenfunctionaris, lid NVRA
Henk van der Ploeg
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
mr. Dorien Hulst
NIVRE Register-Expert Personenschade, jurist,
lid NIS
Richard Reinders
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
Mauro Catuso Alaimo
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
Adrie van Kampen
NIVRE Register-Expert Personenschade, lid NIS
mr. Nadin Malihas
NIVRE Register-Expert Personenschade, jurist
mr. Martine Fransen-Nijland
Kandidaat NIVRE Register-Expert Personenschade, jurist
Harold Albers
Kandidaat NIVRE Register-Expert Personenschade
mr. Kelly Peters
Kandidaat NIVRE Register-Expert Personenschade, jurist
Rob de Waal
Expert Personenschade,
lid NIS