Kelly Peters
Kelly Peters
Kandidaat NIVRE Register-Expert Personenschade, jurist

Het bereiken van een rechtvaardige uitkomst waarbij de persoonlijke wensen van het slachtoffer centraal staan, is in ieder dossier weer een uitdaging.

Na afronding van mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik in 2019 begonnen bij Drost Letselschade als personenschadebehandelaar. Inmiddels vervul ik de functie van expert personenschade. Mijn interesses in diverse rechtsgebieden als het aansprakelijkheidsrecht, gezondheidsrecht en arbeidsrecht sluiten naadloos aan bij de zaken die ik behandel binnen Drost Letselschade. De diversiteit in zaken maakt het werk afwisselend en ieder dossier uniek.

Bij Drost ondersteunen wij slachtoffers op de momenten in hun leven waarin zij onze deskundigheid het hardst nodig hebben. De impact van letselschade op het leven van slachtoffers blijft mij verbazen. Dit zorgt voor motivatie en voldoening in mijn werk, omdat wij daadwerkelijk een verschil kunnen maken door slachtoffers hierin bij te staan.

Het bereiken van een rechtvaardige uitkomst waarbij de persoonlijke wensen van het slachtoffer centraal staan, is in ieder dossier weer een uitdaging. Zowel slachtoffers, als wederpartijen hebben eigen inzichten en interpretaties. De Nederlandse wet- en regelgeving is dan ook niet zo zwart-wit als het lijkt. Een oplossing vinden waar alle partijen met tevredenheid op terug kunnen kijken, is voor mij het optimale resultaat.