Heeft u letselschade opgelopen? En is een ander verantwoordelijk voor het u overkomen voorval? Dan is het verstandig een expert van Drost Letselschade in te schakelen om de schuldige voor uw schade aansprakelijk te stellen. Het beste is, dat dit zo snel mogelijk gebeurt. En met een belangenbehartiger van Drost Letselschade weet u zeker dat het aansprakelijk stellen op de juiste manier plaatsvindt.

Er komt wel het een en ander bij kijken als u iemand aansprakelijk wilt stellen. Belangrijk is bijvoorbeeld dat uw recht op schadevergoeding niet verjaart. Uw belangenbehartiger van Drost houdt de verjaringstermijn goed voor u in de gaten. Het zou namelijk vervelend zijn als bij de afwikkeling van uw schade blijkt dat uw rechten op schadevergoeding zijn verjaard.

Schadeafwikkeling na aansprakelijk stellen

Natuurlijk zorgen wij ook voor de verdere afwikkeling van uw letselschade. Na aansprakelijkstelling en erkenning van de aansprakelijkheid, gaat Drost over tot het berekenen van de door u geleden schade en het verhalen daarvan. Dat betekent dat de aansprakelijke partij een vergoeding voor uw schade moet betalen. Niet alleen voor de materiële schade (zoals kapotte kleding, verlies van inkomen, aanpassing van de woning of kosten voor huishoudelijke hulp), maar ook voor de immateriële schade (het smartengeld).

Is de aansprakelijkheid volledig erkend? Dan is de aansprakelijke partij verplicht de kosten van onze diensten (‘kosten van rechtsbijstand’) te vergoeden. Dat is in de wet bepaald. Onze hulp kost u bij erkenning van aansprakelijkheid dan ook helemaal niets.

aansprakelijk stellen voor schade

Waarom Drost Letselschade?

Wij richten ons al meer dan dertig jaar op de belangenbehartiging van slachtoffers van letselschade. Drost is specialist op het gebied van letselschade en neemt u alle werk uit handen. Na een succesvolle aansprakelijkstelling moet uw zaak worden afgewikkeld. De afwikkeling van de schade vindt altijd in overleg met u plaats. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Iemand aansprakelijk stellen voor schade

Er zijn veel personen en instanties die zich bezighouden met het aansprakelijk stellen voor schade en het verhalen van letselschade. Maar niet iedereen is daarvoor opgeleid en deskundig. Daarnaast heeft lang niet iedereen voldoende ervaring om claims met succes af te wikkelen. Bij ons is uw schadeclaim in goede handen. Wij hebben alle expertise voor een succesvolle schadeafwikkeling in huis. En bij ons geldt: uw letsel, onze zorg!

Door hun vakopleiding en jarenlange ervaring zijn onze…

  • …register-experts personenschade lid van het NIVRE (NIVRE-experts personenschade)
  • …rechtskundige adviseurs lid van de NVRA
  • …schaderegelaars lid van het NIS

Drost Letselschade staat voor een transparante letselschaderegeling. Daarom zijn wij ondertekenaar van de Gedragscode Behandeling Letselschade van De Letselschade Raad. Daarnaast hebben we het keurmerk van De Letselschade Raad.

Wilt u meer informatie? Bel ons gratis op 0800-2490300 of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring
8,6 Klantenbeoordeling