Heeft u letselschade opgelopen buiten uw schuld om? En wilt u iemand voor uw schade aansprakelijk stellen? Dan moet u dat zo snel mogelijk te doen. Drost Letselschade helpt u graag. Met een letselschade expert van Drost weet u zeker dat het aansprakelijk stellen op de juiste manier gebeurt.

Belangrijk is bijvoorbeeld dat uw recht op schadevergoeding niet verjaart. Drost houdt de verjaringstermijn voor u in de gaten. Want het zou vervelend zijn als bij de afwikkeling van uw schade blijkt, dat uw rechten op schadevergoeding zijn verjaard.

 

Schadeafwikkeling na aansprakelijk stellen

Natuurlijk zorgt Drost Letselschade ook voor de verdere afwikkeling van uw letselschade. Na het aansprakelijk stellen voor letselschade gaat Drost over tot het verhalen van uw schade. En dat geldt niet alleen voor de materiële schade (kapotte kleding, verlies inkomen, aanpassing woning, kosten huishoudelijke hulp). Dat geldt ook voor de immateriële schade (het smartengeld).

Is de aansprakelijkheid volledig erkend? Dan is de aansprakelijke partij verplicht de kosten van onze diensten (‘kosten van rechtsbijstand’) te vergoeden. Dat is in de wet bepaald. Onze hulp kost u bij erkenning van aansprakelijkheid dan ook niets.

 

Drost bij aansprakelijk stellen voor letselschade

Wij richten ons al meer dan 30 jaar op de belangenbehartiging van alleen slachtoffers van letselschade! Drost is specialist op het gebied van letselschade en neemt u alle werk uit handen. Na een succesvolle aansprakelijkstelling moet uw zaak worden afgewikkeld. De afwikkeling van de schade vindt altijd in nauw overleg met u plaats. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Iemand aansprakelijk stellen voor schade

Diverse personen en instanties houden zich bezig met het aansprakelijk stellen voor schade en het verhalen van letselschade. Maar niet iedereen is daarvoor opgeleid en deskundig. Ook niet iedereen heeft voldoende ervaring om uw claim met succes af te wikkelen. Uw schadeclaim is bij ons in goede handen. Wij hebben de nodige expertise voor een succesvolle schadeafwikkeling in huis. En bij ons geldt: Uw letsel, onze zorg!

Door de genoten vakopleiding en jarenlange ervaring:

  • zijn onze register-experts personenschade lid van het NIVRE (NIVRE-experts personenschade)
  • zijn onze rechtskundige adviseurs lid van de NVRA
  • zijn onze schaderegelaars lid van het NIS

Drost Letselschade staat voor een transparante letselschade regeling. Daarom zijn wij ondertekenaar van de Gedragscode Behandeling Letselschade van De Letselschade Raad.

 

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring