Misschien bent u het slachtoffer van letselschade. In dat geval zult u op een zeker moment letselschadeformulieren moeten invullen. Op deze pagina vindt u deze formulieren. Het is niet eenvoudig om alle formulieren correct en foutloos in te vullen. Wij kunnen u hierbij helpen. Als u ons inschakelt voor de afwikkeling van uw letselschade, dan zorgen wij voor de correcte invulling van deze letselschadeformulieren. Zo maakt u geen fouten en loopt uw zaak geen onnodige vertraging op.

Wij maken het u graag gemakkelijk. Hieronder vindt u daarom letselschadeformulieren in pdf-formaat. U kunt deze downloaden en gebruiken. Wij helpen u graag bij het invullen ervan, zodat er geen fouten in komen te staan.
Als u geen pdf-reader heeft dan kunt u hier de laatste versie van Adobe Reader downloaden.

De letselschadeformulieren:

Drost regelt uw schadevergoeding

Als u ons als letselschade-experts inschakelt, wikkelen wij uw schade voor u af. Drost meldt zich dan namens u bij (de verzekeraar van) de veroorzaker van de schade en stelt deze aansprakelijk voor uw schade. Daarna brengen wij uw schade in kaart. En vervolgens zal de schade aan u vergoed moeten worden. Hier leest u meer over onze werkwijze.

Voorschot op schadevergoeding

Het afwikkelen van letselschade is – eenvoudige zaken daargelaten – vaak een langdurige kwestie. Het correct invullen van de letselschadeformulieren belangrijk, zodat er geen vertraging in het proces komt. Het is goed om te weten dat Drost Letselschade ook voorschotten voor u regelt voor de door u geleden schade. Zo kan het dan tussentijds ook al komen tot een letselschade-uitkering. En dat komt u als slachtoffer vaak goed van pas, want door de letselschade komt u geregeld voor onverwachte kosten te staan.

Onderzoek aansprakelijkheid

Bij elk ongeval moet vastgesteld worden of er iemand aansprakelijkheid is voor de door u geleden schade. Dat onderzoek kan Drost Letselschade voor u verrichten. Als blijkt dat iemand anders aansprakelijk is voor uw schade dan stelt Drost de schadeveroorzakende partij aansprakelijk. Dat geldt niet alleen voor de materiële schade (zoals kapotte kleding, verlies aan inkomsten, aanpassing van de woning of kosten van huishoudelijke hulp), maar ook voor de immateriële schade (het smartengeld).

Kosten rechtsbijstand

De afwikkeling van letselschade brengt kosten met zich mee. Die kosten, ook wel ‘kosten van rechtsbijstand’ genoemd, moet de aansprakelijke partij ook vergoeden. Dat is zo in de wet vastgelegd. Daardoor kost de inschakeling van ons kantoor en onze juridische hulp u niets.

Nadat de schadeveroorzakende partij aansprakelijk is gesteld voor uw schade (en de kosten van rechtsbijstand) en de letselschadeformulieren zijn ingevuld, wikkelt Drost Letselschade de schade voor u af. De kosten van ons kantoor worden bij die afwikkeling meegenomen. Uiteraard vindt de afwikkeling van de schade altijd in nauw overleg met u plaats, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring