U bent het slachtoffer van letselschade? Dan zult u op een zeker moment letselschade formulieren moeten invullen. Als u Drost Letselschade inschakelt voor de afwikkeling van uw letselschade, dan zorgt Drost ook voor de correcte invulling van deze letselschade formulieren. Dat is wel zo prettig! Zo maakt u geen fouten. En zo loopt uw zaak geen onnodige vertraging op.

Wij maken u het graag gemakkelijk. Onderstaand kunt u daarom pdf-formulieren downloaden die u kunt gebruiken. Als u geen pdf-reader heeft kunt u hier de laatste versie van Adobe Reader downloaden.

Drost regelt uw schadevergoeding

Drost Letselschade wikkelt de de door u geleden schade voor u af. Drost meldt zich namens u bij (de verzekeraar van) de veroorzaker van de schade en stelt deze aansprakelijk voor uw schade. Vervolgens brengt Drost uw schade in kaart. Daarna zal de schade aan u vergoed moeten worden.

Voorschot op schadevergoeding

Het afwikkelen van een letselschade is, eenvoudige zaken daargelaten, vaak een langdurige kwestie. Dan is het goed te weten, dat Drost Letselschade ook voorschotten voor u regelt op de door u geleden (en te lijden schade). Zo kan het dan tussentijds ook al komen tot een letselschade uitkering. En dat komt u als slachtoffer vaak goed van pas, want door de letselschade komt u geregeld voor onverwachte kosten te staan.

Onderzoek aansprakelijkheid

Vastgesteld zal moeten worden, of er aansprakelijkheid is voor de door u geleden schade. Dat onderzoek kan Drost Letselschade voor u verrichten. Als blijkt dat er sprake is van aansprakelijkheid, stelt Drost de schadeveroorzakende partij aansprakelijk voor uw schade. Dat geldt niet alleen voor de materiële schade (kapotte kleding, verlies aan inkomsten, aanpassing woning, kosten huishoudelijke hulp), maar ook voor de immateriële schade (het smartengeld).

Kosten rechtsbijstand

De afwikkeling van letselschade brengt kosten met zich mee. Die kosten, ook wel ‘kosten van rechtsbijstand’ genoemd, moet de aansprakelijke partij ook vergoeden. Dat is zo in de wet vastgelegd. Daardoor kost de inschakeling van ons kantoor u niets.

Nadat de schadeveroorzakende partij aansprakelijk is gesteld voor uw schade (en de kosten van rechtsbijstand), de letselschade formulieren zijn ingevuld, wikkelt Drost Letselschade de schade voor u af. De kosten van ons kantoor worden bij die afwikkeling meegenomen. Uiteraard vindt de afwikkeling van de schade altijd in nauw overleg met u plaats, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring