Stel de tegenpartij van ongeval aansprakelijk voor uw whiplash

Niet zelden lopen whiplash patiënten tegen een muur van onbegrip aan. Aan de buitenzijde is misschien niets te zien, maar u kunt wel degelijk lijden door een whiplash. De pijn in uw nek, schouders en rug beperken u in uw bewegingsvrijheid en dit kan allerlei gevolgen hebben voor uw dagelijkse leven. Het is zelfs mogelijk dat u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt. Hierdoor verliest u naast uw bewegingsvrijheid ook nog eens uw inkomen. Als u niet schuldig bent aan de aanrijding waardoor uw whiplash is ontstaan, maar een andere partij wel, dan heeft u het recht om die wederpartij aansprakelijk te stellen voor de gevolgen van het ongeval. Voor de afwikkeling van een letselschade claim hoeft u niet naar een letselschade advocaat te gaan. Drost heeft alle expertise in huis om ook uw claim met succes af te wikkelen. De experts van Drost zijn volledig opgeleid en gespecialiseerd in het letselschadevak.

Na een whiplash letselschade claimen

Na een whiplash letselschade claimen? Daar komt veel bij kijken. In de eerste plaats moet de partij die schuldig is aan het ongeval met succes aansprakelijk worden gesteld. Maar daarmee bent u er nog niet. Daarna moet de geleden schade in kaart worden gebracht. Het meest lastige daarbij is misschien wel dat de gevolgen van de whiplash medisch vastgesteld moet worden. Pas daarna kan de hoogte van de u toekomende schadevergoeding worden berekend. Daar komt de nodige expertise bij kijken. U doet er dan ook verstandig aan Drost Letselschade in te schakelen. Wij verzorgen voor u het volledige traject van schaderegeling: van de aansprakelijkstelling tot en met de definitieve schadeafwikkeling. Wij werken met medici die het belang van het slachtoffer erkennen. En onze letselschadespecialist zal de schadevergoeding vaststellen waar u recht op heeft. Schakel een letselscWij zullen ook voor u overgaan tot het daadwerkelijk claimen van de schadevergoeding bij de aansprakelijk gestelde partij.

letsel

Drost Letselschade, of een letselschade advocaat na een whiplash?

Drost Letselschade heeft al ruim 30 jaar ervaring in de afwikkeling van letselschadezaken. Ook zaken waarbij wij slachtoffers met een whiplash bijstonden. Wij zijn dan ook voor u als slachtoffer dé aangewezen belangenbehartiger na een whiplash. Denkt u aan inschakeling van een letselschade advocaat na een whiplash? Een advocaat is zelden nodig. Letselschadezaken komen namelijk vrijwel nooit voor de rechter. Met onze expertise hebben wij alles in huis om ook voor u een schadeafwikkeling op maat te realiseren. Wij stellen de wederpartij aansprakelijk en maken een nauwkeurige inschatting van de hoogte van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Gedurende het hele traject van schadeafwikkeling treden wij voor u op als uw belangenbehartiger. Omdat in de wet is bepaald dat u als slachtoffer ook uw juridische kosten bij de aansprakelijke tegenpartij mag claimen, zijn bij erkenning van aansprakelijkheid voor u geen kosten verbonden aan onze dienstverlening. Wij verhalen onze kosten rechtstreeks op de aansprakelijke partij.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op.