Wat is letselschade precies? We spreken van letselschade als iemand fysiek of psychisch letsel heeft opgelopen. Deze letselschade kan zijn veroorzaakt door een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval, een medische fout of ander voorval. Wanneer iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade, heeft u in principe recht op een letselschadevergoeding. Letselschade kan allerlei soorten van schades zijn. En de schadeposten kunnen zowel materieel, als immaterieel van aard zijn. Bij het verhalen van letselschade gaat het erom, dat alle schadeposten, die tengevolge van het ongeval zijn ontstaan, op de aansprakelijke partij worden verhaald.

 

Hebt u door toedoen van een ander letselschade opgelopen? En wilt u daarom deskundig advies en letselschade informatie inwinnen? Dan bent u bij Drost Letselschade aan het juiste adres. Ons advies en onze informatie kosten u niets. Als u contact met ons opneemt, krijgt u meteen één van onze professionals aan de lijn. Zo weet u precies wat uw mogelijkheden zijn, zonder dat u dat veel tijd en geld kost. Vraag ons daarom nu om letselschade-advies.

Wilt u meer weten over letselschade?

Wilt u meer weten over wat wij juridisch gezien kunnen doen om bij letselschade voor u te verhalen? Neem dan contact op via telefoonnummer: 080 - 024 90300

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring

Advies bij letselschadezaak

Drost Letselschade geeft u informatie en helpt u met de grootste zorg bij de afwikkeling van uw letselschadeclaim. Drost biedt hulp bij het onderzoeken van de toedracht en het bepalen van de schuldvraag. Bij erkenning van aansprakelijkheid is onze hulp voor u als slachtoffer kosteloos! Daarnaast verzorgen wij voor u de berekening van uw schade. Zowel voor wat betreft de materiële, als de immateriële schadeposten (smartengeld). Drost Letselschade beschikt over goede contacten op het gebied van medische expertises en met uw arbeidsdeskundige vraagstukken bent u eveneens bij ons aan het juiste adres. En dat is wel zo handig. Met Drost hebt u geen zorgen meer over de afwikkeling van uw letselschade.

Financieel voordeliger

Sommige letselschadebureaus werken volgens het principe ‘no cure no pay‘. Bij succes moet u dan een deel van uw schadevergoeding aan de belangenbehartiger afstaan. Drost Letselschade werkt niet volgens dit principe. Het is simpelweg ook niet nodig om voor onze werkzaamheden een percentage van uw vergoeding te vragen. Wij verhalen bij volledige erkenning van aansprakelijkheid onze kosten immers al op de wederpartij of diens verzekering. Van uw uiteindelijke schadevergoeding hoeft u dan ook niets aan ons af te dragen; deze is 100% van u. Zoals het hoort en zoals de wetgever het bedoeld heeft (artikel 6:96 BW).

Meer letselschade info’s

Voor meer informatie over letselschade verwijzen we u graag naar onderstaande pagina’s:

 

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring