Wat is letselschade precies? We spreken van letselschade als iemand fysiek of psychisch letsel heeft opgelopen. Deze letselschade kan zijn veroorzaakt door bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval, een medische fout of ander voorval. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw schade, dan heeft u in principe recht op een letselschadevergoeding.

Het kan bij letselschade om verschillende soorten schade gaan. Daarnaast zijn de schadeposten zowel materieel als immaterieel van aard. Bij het verhalen van letselschade gaat het erom dat alle schadeposten die zijn ontstaan als gevolg van het ongeval, op de aansprakelijke partij worden verhaald. Kortom: is het niet uw schuld maar die van iemand anders, dan moet de ander mogelijk betalen voor uw schade.

Brochure 2020

 

Heeft u door toedoen van een ander schade opgelopen? Heeft u behoefte aan deskundig advies en informatie van een specialist? Bij Drost Letselschade bent u in goede handen. Ons advies en onze informatie kosten u niets. Als u contact met ons opneemt, krijgt u meteen één van onze professionals aan de lijn. Zo weet u precies wat uw mogelijkheden zijn, zonder dat u dat veel tijd en geld kost.

Advies bij letselschadezaak

Drost Letselschade geeft u informatie en helpt u met de grootste zorg bij de afwikkeling van uw letselschadeclaim. Als specialist bieden wij hulp bij het onderzoeken van de toedracht en het bepalen van de schuldvraag. Bij erkenning van aansprakelijkheid is onze hulp voor u als slachtoffer kosteloos. Daarnaast verzorgen wij voor u de berekening van uw schade; zowel de materiële als de immateriële schadeposten (smartengeld). Wij beschikken over goede contacten op het gebied van medische expertises. Met uw arbeidsdeskundige vraagstukken bent u eveneens bij ons aan het juiste adres. En dat is wel zo handig. Met Drost hebt u geen zorgen meer over de afwikkeling van uw schade.

Financieel voordeliger

Sommige letselschadebureaus werken volgens het principe ‘no cure no pay‘. Bij succes moet u dan een deel van uw schadevergoeding aan de belangenbehartiger afstaan. Drost Letselschade werkt niet volgens dit principe. Het is simpelweg ook niet nodig om voor onze werkzaamheden een percentage van uw vergoeding te vragen. Wij verhalen bij volledige erkenning van aansprakelijkheid onze kosten immers al op de wederpartij of diens verzekering. Van uw uiteindelijke letselschadevergoeding hoeft u dan ook niets aan ons af te dragen; deze is 100% van u. Zoals het hoort en zoals de wetgever het bedoeld heeft (artikel 6:96 BW).

Meer informatie?

Voor meer informatie over letselschade verwijzen we u graag naar onderstaande pagina’s. Of neem contact met een specialist van ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring
8,6 Klantenbeoordeling