Wat is letselschade precies? We spreken van letselschade als iemand fysiek of psychisch letsel heeft opgelopen. Deze letselschade kan zijn veroorzaakt door een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval, een medische fout of ander voorval. Wanneer iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade, heeft u in principe recht op een letselschadevergoeding. Letselschade kan allerlei soorten van schades zijn. En de schadeposten kunnen zowel materieel, als immaterieel van aard zijn. Bij het verhalen van letselschade gaat het erom, dat alle schadeposten, die tengevolge van het ongeval zijn ontstaan, op de aansprakelijke partij worden verhaald.

Maak kennis met Drost

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Al 15.000+ slachtoffers geholpen
  • Alle benodigde medische specialisten in huis
  • Ontvang 100% van uw schadevergoeding
  • Succespercentage van 98%

Deskundige informatie en advies

Hebt u door toedoen van een ander letselschade opgelopen? En wilt u daarom deskundig advies en letselschade informatie inwinnen? Dan bent u bij Drost Letselschade aan het juiste adres. Ons advies en onze informatie kosten u niets. Het geven van kosteloos geheel vrijblijvend advies en informatie maakt deel uit van de dienstverlening van Drost Letselschade. Als u contact met ons opneemt, krijgt u meteen één van onze goed opgeleide professionals aan de lijn. Zo weet u precies wat uw mogelijkheden zijn, zonder dat dat u veel tijd en geld kost. Vraag ons daarom nu om letselschade-advies.

Advies bij letselschadezaak

Wij geven u informatie en helpen u met de grootste zorg bij de afwikkeling van uw letselschadeclaim. Wij bieden u hulp bij het onderzoeken van de toedracht en het bepalen van de schuldvraag. Bij erkenning van aansprakelijkheid is onze hulp voor u als slachtoffer kosteloos! Daarnaast verzorgen wij voor u de berekening van uw schade, zowel voor wat betreft de materiële, als de immateriële schadeposten. Drost Letselschade beschikt over goede contacten op het gebied van medische expertises en met uw arbeidsdeskundige vraagstukken bent u eveneens bij ons aan het juiste adres. En dat is wel zo handig. Met Drost hebt u geen zorgen meer over de afwikkeling van uw letselschade.

Financieel voordeliger

Sommige letselschadebureaus werken volgens het principe ‘no cure no pay‘. Bij succes moet u dan een deel van uw schadevergoeding aan de belangenbehartiger afstaan. Drost Letselschade werkt niet volgens dit principe. Volgens Drost Letselschade hoort ‘no cure no pay’ niet bij een professioneel bedrijf in letselschade. Het is simpelweg ook niet nodig om voor onze werkzaamheden een percentage van uw vergoeding te vragen. Wij verhalen bij erkenning van aansprakelijkheid onze kosten immers al op de wederpartij of diens verzekering. Van uw uiteindelijke schadevergoeding hoeft u dan ook niets aan ons af te dragen; deze is volledig voor u. Zoals het hoort en zoals de wetgever het bedoeld heeft (artikel 6:96 BW).

Meer letselschade info’s

Voor meer informatie over letselschade verwijzen we u graag naar onderstaande pagina’s:

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten en deskundigheid in schadeclaims? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via ons gratis telefoonnummer: 0800-2490300, stuur een e-mail naar: info@drost.nl, of vul het contactformulier in op deze website.