Heeft u letselschade buiten uw schuld om? Schakel dan een letselschade jurist in

Letselschade omvat een breed palet van diverse soorten schadeposten waarmee u te maken krijgt na een ongeval of een andere gebeurtenis waarbij u letsel heeft opgelopen. Letselschade houdt natuurlijk de direct aanwijsbare kosten in, zoals kapotte kleding en beschadigde persoonlijke eigendommen, of medische kosten die buiten de zorgverzekering vallen. Ook uw eigen risico is een mogelijke schadepost. Valt u langdurig uit, dan krijgt u wellicht te maken met verlies van inkomsten. Ook dit is een schadepost die dan wordt meegenomen in uw schadeclaim. Daarnaast hebt u recht op smartengeld voor het geleden leed. Immateriële schade is soms lastig te berekenen. Want wat is nu de juiste vergoeding voor de door u geleden pijn, of voor de door het ongeval ontstane  psychisch problemen? Het is daarom verstandig om voor het berekenen van letselschade een letselschade jurist in te schakelen.

De letselschadejurist als uw belangenbehartiger

Wanneer u als slachtoffer uw letselschade wilt claimen bij de aansprakelijke partij, is een letselschadejurist niet alleen verstandig om in te schakelen voor de berekening van uw letselschade. De letselschadejurist zal tijdens het gehele traject uw belangenbehartiger zijn. Hij stelt de wederpartij aansprakelijk en houdt ook het verjaringstermijn voor u in de gaten. Wilt u aanspraak op een schadevergoeding maken, dan moet u de wederpartij binnen 5 jaar na het ongeval of incident aansprakelijk stellen. Voor aansprakelijkstelling richting de verzekeraar geldt een verjaringstermijn van 3 jaar. Tevens zal ook alle correspondentie en communicatie via de letselschadejurist lopen. Zo wordt u niet onnodig belast. Uiteraard wordt u wel voortdurend op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

letsel

Drost Letselschade als uw jurist letselschade

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare jurist letselschade, dan bent u bij Drost Letselschade aan het juiste adres. Wij staan al 30 jaar (alleen) slachtoffers met letselschade bij en hebben al vele letselschadezaken succesvol afgerond. Als u nog in zit over de kosten van onze dienstverlening, dan kunnen wij duidelijk zijn. Bij aansprakelijkheid zijn aan onze dienstverlening voor u als slachtoffer geen kosten verbonden. De wet bepaalt namelijk dat u de juridische kosten, die u maakt voor het verhalen van uw letselschade, bij de aansprakelijke partij mag claimen. Wij brengen de kosten van onze dienstverlening dan ook bij deze partij in rekening.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op.