Bent u het slachtoffer van een ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen? Dan kan juridische informatie u van pas komen. Naast dat u op onze website en op deze pagina juridische informatie vindt, kunnen wij u ook adviseren en helpen bij de schadeafwikkeling.

Als slachtoffer van letselschade kunt u bij ons juridische informatie opvragen over de volgende claims:

Juridische informatie en de afwikkeling

Drost Letselschade helpt u niet alleen met informatie, maar ook met de daadwerkelijke afwikkeling van uw letselschade. Als er een aansprakelijke partij aan te wijzen is dan verhaalt Drost Letselschade uw schade op die partij. Dat geldt niet alleen voor de materiële schade (zoals kapotte kleding, verlies van inkomsten, aanpassing van de woning of kosten van huishoudelijke hulp), maar ook voor de immateriële schade (smartengeld) en de kosten van rechtsbijstand.

Kosten rechtsbijstand

De kosten voor onze eigen dienstverlening (de zogenaamde ‘kosten van rechtsbijstand’) hoeft u niet te betalen. Deze verhalen wij ook voor u op de aansprakelijke partij. In de wet is namelijk vastgelegd dat de voor de schade aansprakelijke partij ook de kosten van rechtsbijstand moet vergoeden. Bij erkenning van aansprakelijkheid kost onze juridische hulp u daarom niets. Dat is wel zo prettig en ook eerlijk. Want u hebt er immers niet om gevraagd het slachtoffer te worden van letselschade. Waarom zou u dan wel de kosten moeten betalen? Drost regelt uw schadevergoeding, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Dat is in elk geval een hele zorg minder!

Juridische informatie en hulp bij letselschadeOnze werkwijze

Een deskundig en ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade bezoekt u in de regel thuis. Hij of zij inventariseert uw schade en stelt daarna de schaderegeling in werking. De afwikkeling van uw letselschade gebeurt altijd in goed overleg met u. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

De deskundigheid en ruime ervaring van onze letselschadespecialisten wordt gegarandeerd door hun lidmaatschap van het NIVRE en het NIS. Ons kantoor onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade van De Letselschade Raad. Ook hebben wij het keurmerk van De Letselschade Raad. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten.

Wilt u uw letselschade bij ons melden? Wilt u meer juridische informatie of advies? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op