Bent u slachtoffer van letselschade en op zoek naar ‘juridische informatie letselschade’? Dan bent u bij Drost Letselschade aan het goede adres. Als slachtoffer van letselschade kunt u bij ons bij ons juridische informatie opvragen over de volgende claims op basis van (de):

 

Juridische info letselschade en hulp bij schadeafwikkeling

Drost Letselschade helpt u niet alleen met informatie, maar ook met de daadwerkelijke afwikkeling van uw letselschade. Is iemand anders aansprakelijk voor uw schade? Als er een aansprakelijke partij is aan te wijzen, verhaalt Drost Letselschade die schade op die partij. Dat geldt niet alleen voor de materiële schade (kapotte kleding, verlies aan inkomsten, aanpassing woning, kosten huishoudelijke hulp), maar ook voor de immateriële schade (smartengeld) en de kosten van rechtsbijstand.

Kosten rechtsbijstand

Wij verhalen voor u ook de kosten die verbonden zijn aan onze eigen dienstverlening (de zogenaamde ‘kosten van rechtsbijstand’). In de wet is namelijk vastgelegd, dat de voor de schade aansprakelijke partij ook de kosten van rechtsbijstand moet vergoeden. Bij erkenning van aansprakelijkheid kost onze hulp u daardoor niets. Dat is wel zo prettig. En wel zo eerlijk. Want u hebt er immers niet om gevraagd het slachtoffer te worden van letselschade. Dus hoeft u ook niet met de kosten te blijven zitten. Drost regelt uw schadevergoeding, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Dat is in elk geval een hele zorg minder!

Werkwijze Drost Letselschade

Een deskundig en ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade bezoekt u in de regel thuis. Hij inventariseert uw schade en stelt daarna de schaderegeling in werking. De afwikkeling van uw letselschade gebeurt altijd in goed overleg met u. Zodat u weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan.

De deskundigheid en ruime ervaring van onze letselschadespecialisten wordt gegarandeerd door hun lidmaatschap van het NIVRE en het NIS. Ons kantoor onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade van De Letselschade Raad. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten.

 

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring