U komt pas in aanmerking voor schadevergoeding als iemand anders aansprakelijk is voor uw letsel.

Wanneer u letsel als gevolg van een verkeersongeval of op andere wijze heeft opgelopen, heeft dat lichamelijke en financiële consequenties. Elk soort letsel brengt de nodige narigheid met zich mee en daar heeft u uiteraard niet om gevraagd. U heeft al genoeg zorgen aan uw hoofd en u bent voornamelijk bezig met het letsel. Wie denkt er dan nog aan verzekeringen, juridische hulp of aan kosten die gemaakt moeten worden of zijn gemaakt? Met het juiste advies komt u een heel eind. Het is dan ook niet onverstandig een letselschade jurist om advies te vragen. Diverse soorten letsels worden hieronder genoemd en die zijn gelinkt aan pagina’s met meer informatie over het betreffende letsel.

Lichamelijk letsel door ongeval of dier

Lichamelijk letsel kunt u op verschillende manieren oplopen. U kunt bijvoorbeeld letsel oplopen bij een ongeval in het verkeer, een ongeluk op het werk, een medische fout, een dierenbeet of een ondeugdelijk product. Er zijn verschillende soorten letsel waar u mee te maken kunt krijgen als gevolg van een ongeval. Door de lichamelijke en/of geestelijke gevolgen lijdt u schade en heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Er zijn verschillende soorten letsels die in aanmerking kunnen komen voor een schadevergoeding. Denk bijvoorbeeld aan breuken (fracturen), littekens, een whiplash, ed.

 

Conclusie

Er zijn talloze letsel soorten. Letsel kan enorm ingrijpende gevolgen hebben op het leven. Blijvend letsel kan niet altijd worden voorkomen. Het slachtoffer zal daar dan mee moeten leren leven. Dat vergt fysiek en mentaal veel van het slachtoffer. De financiële kant kunt u daarom het beste laten regelen door een letselschade-expert. Deze expert helpt en adviseert zodat u financieel op de been blijft. Niet onbelangrijk als u de rest van uw leven te kampen heeft met een bepaald soort letsel.

Iedereen die door een ongeval letsel heeft opgelopen, kan zich laten bijstaan door een letselschade jurist. Het verzacht de pijn niet en het neemt het letsel niet weg. Maar u hoeft zich niet meer druk te maken over de financiën.

 

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring