Door een ongeval, of ander voorval kunnen verschillende soorten letsel ontstaan. Denk aan een breuk of hersenschudding bij een bedrijfsongeval, of aan een whiplash na een auto-ongeluk. Elk soort letsel heeft consequenties. Niet alleen fysiek en/of geestelijk, maar bijna altijd ook financieel. Letselschade brengt de nodige narigheid met zich mee. Narigheid waar je natuurlijk niet om hebt gevraagd. En door het opgelopen letsel heb je al zorgen genoeg.

Ongeacht het soort letsel, heeft het herstellen van het opgelopen letsel natuurlijk prioriteit. Het is dan ook logisch dat je niet of nauwelijks denkt aan verzekeringen en juridische hulp. Of aan kosten die gemaakt moeten worden of al zijn gemaakt. Toch zijn dit belangrijke zaken. Het is dan ook verstandig een letselschadespecialist in te schakelen voor het vaststellen van de aansprakelijkheid, het verzorgen van de aansprakelijkstelling en het berekenen van de schade. Allemaal zaken waar je als slachtoffer onvoldoende verstand van hebt en waar je je ook eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt houden.

Schakel Drost Letselschade in voor de behandeling van jouw letselschadezaak. Dan weet je zeker dat je krijgt waar je recht op hebt. En bij erkenning van aansprakelijkheid hoef je je over de kosten van onze bijstand geen zorgen te maken. Die kosten verhalen wij dan namelijk op de voor jouw letsel aansprakelijke partij. In de wet is namelijk bepaald dat de aansprakelijke partij die kosten, naast jouw materiële en immateriële schade, moet vergoeden.

 

Voorbeelden letselschade

Hieronder staan voorbeelden van letselschade. Als je klikt op het soort letselschade, dan kom je op een nieuwe pagina met informatie over het betreffende letsel.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

Wil je jouw letselschade melden of hebt je een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.
Gratis bellen mag natuurlijk ook: 0800-2490300

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 35 jaar ervaring door heel Nederland
  • ✓ Valid number ✕ Invalid number
  • De gegevens worden niet met derden gedeeld en er wordt niet ongevraagd informatie naar jou toegestuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.