Door een ongeval, of ander voorval kunnen verschillende soorten letsel ontstaan. Denk aan een breuk of hersenschudding bij een bedrijfsongeval, of aan een whiplash na een auto-ongeluk. Elk soort letsel heeft consequenties. Niet alleen fysiek en/of geestelijk, maar bijna altijd ook financieel. Letselschade brengt de nodige narigheid met zich mee. Narigheid waar je natuurlijk niet om hebt gevraagd. En door het opgelopen letsel heb je al zorgen genoeg.

Ongeacht het soort letsel, heeft het herstellen van het opgelopen letsel natuurlijk prioriteit. Het is dan ook logisch dat je niet of nauwelijks denkt aan verzekeringen en juridische hulp. Of aan kosten die gemaakt moeten worden of al zijn gemaakt. Toch zijn dit belangrijke zaken. Het is dan ook verstandig een letselschadespecialist in te schakelen voor het vaststellen van de aansprakelijkheid, het verzorgen van de aansprakelijkstelling en het berekenen van de schade. Allemaal zaken waar je als slachtoffer onvoldoende verstand van hebt en waar je je ook eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt houden.

Schakel Drost Letselschade in voor de behandeling van jouw letselschadezaak. Dan weet je zeker dat je krijgt waar je recht op hebt. En bij erkenning van aansprakelijkheid hoef je je over de kosten van onze bijstand geen zorgen te maken. Die kosten verhalen wij dan namelijk op de voor jouw letsel aansprakelijke partij. In de wet is namelijk bepaald dat de aansprakelijke partij die kosten, naast jouw materiële en immateriële schade, moet vergoeden.

 

Voorbeelden letselschade

Hieronder staan voorbeelden van letselschade. Als je klikt op het soort letselschade, dan kom je op een nieuwe pagina met informatie over het betreffende letsel.

Letselschade opgelopen?

Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op

Lichamelijk letsel door ongeval of dier

Lichamelijk letsel, welk soort letsel dit ook is, kun je dus op verschillende manieren oplopen. Zo kun je letselschade oplopen bij een ongeval in het verkeer, een bedrijfsongeval of door een dier. Er zijn verschillende soorten letsel waar je mee te maken kunt krijgen als gevolg van een ongeval. Door de lichamelijke en/of geestelijke gevolgen lijd je schade, maar denk bijvoorbeeld ook aan breuken (fracturen), littekens of een whiplash. Heb je letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Dan heb je meestal recht op een schadevergoeding. Het is belangrijk om de verantwoordelijke partij op tijd aansprakelijk te stellen. Dit hoef je als slachtoffer niet zelf te doen. Schakel je een letselschade-specialist van Drost Letselschade in? Dan doen wij dit voor jou! Zo weet je zeker dat je krijgt waar je recht op hebt.

Financieel op de been

Letsel kan enorm ingrijpende gevolgen hebben. Helaas kan blijvend letsel niet altijd worden voorkomen. Het slachtoffer zal daar dan mee moeten leren leven. Dat vraagt fysiek en mentaal erg veel van het slachtoffer. Een schadevergoeding is essentieel. Zonder vergoeding van de geleden schade zijn financiële problemen immers te verwachten. Je doet er dan ook verstandig aan je schade te laten regelen door een letselschade-expert van Drost Letselschade. Dan weet je dat het wat de schade betreft uiteindelijk goed komt. Drost staat garant voor een schaderegeling op maat: een regeling waarbij goed is gekeken naar de impact van het opgelopen letsel op jouw leven. Een financiële vergoeding neemt het letsel niet weg, maar maakt hetgeen jou is overkomen wel draaglijker. En dat is niet onbelangrijk als je de rest van je leven te kampen hebt met een bepaald soort letsel.

Leg het jou overkomen voorval voor een eerste gratis en vrijblijvend advies voor aan een letselschade-expert van Drost. Als een ander aansprakelijk is voor jouw letselschade, dan heb je namelijk recht op een schadevergoeding. Dit verzacht de pijn niet en een schadevergoeding neemt het letsel ook niet weg, maar je hoeft je in ieder geval niet meer druk te maken over financiële problemen als gevolg van het opgelopen letsel.

Neem contact op

Wil je jouw letselschade melden of hebt je een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.
Gratis bellen mag natuurlijk ook: 0800-2490300

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring door heel Nederland
  • De gegevens worden niet met derden gedeeld en er wordt niet ongevraagd informatie naar jou toegestuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.