Heeft u letsel aan uw enkel opgelopen en daarvoor is iemand anders verantwoordelijk? Dan heeft u in principe recht op een schadevergoeding. Informeer vrijblijvend en zonder kosten bij Drost Letselschade naar de mogelijkheden. Bel gerust via ons gratis telefoonnummer: 0800-2490300, of stel uw vraag/vragen via ons contactformulier. Wij helpen u graag met uw letselschadevergoeding!

enkelU hebt door een verkeersongeluk of bedrijfsongeval enkelletsel opgelopen? Een arts of specialist (orthopeed) kan u vaak vertellen hoe ernstig uw letsel is. Misschien bent u door het ongeval voor korte of langere tijd minder mobiel. Misschien bent u door het enkelletsel zelfs arbeidsongeschikt geraakt. Dat is uitermate vervelend. Vooral als het ongeval niet uw eigen schuld was. Is iemand anders verantwoordelijk voor uw letsel? Dan is de kans groot dat u aanspraak kunt maken op een letselschadevergoeding? Leg uw zaak voor aan één van de letselschade experts van Drost Letselschade! Zij geven u graag duidelijkheid en een eerste gesprek is kosteloos!

Letselschade opgelopen?Plan kosteloos een afspraak of neem contact op.

Enkelletsel door een ongeval

Ook in de sportwereld komen enkelblessures vaak voor. Voorbeelden zijn: verzwikte enkels, gescheurd enkelbanden of zelfs een gebroken enkel (botjes van het enkelgewricht). Een pijnlijke zaak waarbij het herstel of de revalidatie maanden kan duren. Veel mensen houden nog voor langere tijd pijnklachten. Enkelletsel moet voorzichtig en deskundig worden behandeld. De enkel is immers een gecompliceerd gewricht. Enkelblessures opgelopen in een sport- en spelsituatie leiden meestal niet tot aansprakelijkheid en een recht op schadevergoeding. Dat is slechts anders als het letsel door een medesporter opzettelijk is toegebracht. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Informeer bij Drost Letselschade gerust naar de mogelijkheden.

enkelletsel,enkelletsel letselschadeEnkelletsel en schadevergoeding

Als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade, heeft u in principe recht op een schadevergoeding. De kosten die het gevolg zijn van uw letsel kunt u dan vergoed krijgen. Bijvoorbeeld extra medische kosten, vervoer, hulp in huis en andere onkosten. Een letselschade expert van Drost zal, samen met u, berekenen welke schadeposten er geclaimd kunnen worden bij de tegenpartij. Drost Letselschade staat u graag bij met raad en daad. Onze insteek is het verkrijgen van een optimale letselschadevergoeding voor u! Wacht niet te lang, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een letselschade-expert van Drost inschakelen?

Onze letselschade-experts mogen met recht 'experts' op het gebied van letselschade worden genoemd. Niet alleen vanwege hun ruime juridische kennis en ervaring, maar ook vanwege hun manier van werken. Al onze letselschade-experts zijn als Register-Expert ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) en/of lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Ook houden wij ons aan de Gedragscode Behandeling Letselschade van Stichting De Letselschade Raad. Die gedragscode biedt waarborgen voor een nette behandeling van jouw letselschadezaak. Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid, transparantie en betrokkenheid. Dit blijkt ook uit het feit dat wij je in de regel thuis komen bezoeken na een ongeval om de schade te inventariseren.

Kan ik een aanbod van de verzekeraar bij Drost laten toetsen?

Jazeker, kan dat. Een second opinion wordt uitgevoerd op basis van ons uurtarief, te vermeerderen met BTW en 6% kantoorkosten. Over het algemeen zullen de kosten voor een second opinion beperkt blijven tot ongeveer € 1.250,00 (excl. kantoorkosten en BTW). Soms is een zaak echter dermate complex en omvangrijk, dat aan de second opinion (veel) meer tijd zal moeten worden besteed.

De kosten van de second opinion kunnen mogelijk worden verhaald, zodat je ze dan per saldo niet hoeft te betalen. Vraag je ons om een second opinion en leidt het door ons uitgebrachte advies ertoe, dat je jouw dossier ter verdere behandeling aan ons overdraagt? Dan zullen wij ons uiterste best doen om de kosten van de second opinion te verhalen op de aansprakelijke partij.

Kan ik wel een letselschade-expert betalen?

Wij verhalen de kosten van onze dienstverlening op de voor het letsel aansprakelijke partij. Bij erkenning van aansprakelijkheid zijn de diensten van Drost daardoor voor jou als slachtoffer kosteloos. Als er bij uitzondering toch kosten moeten worden gemaakt die (in ieder geval in eerste instantie) voor jouw rekening zullen komen, dan zal dat altijd vooraf met je worden besproken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als blijkt dat er in jouw zaak moeten worden geprocedeerd. Overigens komen gerechtelijke procedures in letselschadezaken amper voor. Maar sowieso geen zorgen: je zult niet met kosten worden geconfronteerd waar je van tevoren geen weet van had.

Is smartengeld hetzelfde als een schadevergoeding?

Smartengeld is een vergoeding voor alle pijn en al het leed dat je als gevolg van het opgelopen letsel hebt moeten doorstaan. Smartengeld (ook wel eens 'verkeerd' geschreven als smartegeld) is een zogenaamde immateriële schadevergoeding. Deze schadepost is, naast de materiële schadevergoeding, onderdeel van de totale schadevergoeding.

Wat krijg ik bij een gratis eerste advies bij Drost Letselschade?

Bij een gratis eerste advies bespreken wij met jou wat er gebeurd is. Daarbij kijken we of je recht hebt op een vergoeding van jouw schade. Soms is er meer informatie nodig om te kunnen beoordelen of je recht hebt op een schadevergoeding. Mocht dat nodig zijn, dan vragen we eerst meer informatie op. Of we vragen jou om meer informatie aan te leveren. Daarna maken we een inschatting van de mogelijkheden voor een succesvolle schadevordering. Ook vertellen wij je tijdens onze eerste kennismaking hoe het zit met de kosten van onze deskundige begeleiding. Daarover kunnen we overigens duidelijk zijn: bij erkenning van de aansprakelijkheid komen de kosten van onze dienstverlening voor rekening van de aansprakelijke partij. Die kosten verhalen wij dan op die partij en als slachtoffer kost onze inschakeling je dan dus niets.

Als je besluit je belangen verder door ons te laten behartigen, zal meest van tijd een persoonlijk gesprek bij jou thuis worden ingepland. Tijdens dat gesprek neemt één van onze letselschade experts dan alles wat het ongeval en onze dienstverlening betreft met je door. Zodat je weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan. Doordat het gesprek met één van onze experts bij jou thuis plaatsvindt, krijgen we ook meteen een goed beeld van de impact van jouw letselschade op jouw dagelijks leven.

Drost Letselschade: jouw letsel, onze zorg!

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op