Hebt u letselschade opgelopen? Dan zit u vast met veel vragen. Bijvoorbeeld over hoe het nu verder moet. Drost Letselschade heeft jarenlange ervaring met de afwikkeling van letselschadezaken en heeft het keurmerk van De Letselschade Raad. Daardoor hebben wij een top 10 van meestgestelde vragen over letselschade kunnen opstellen. En natuurlijk beantwoorden wij die vragen ook!

Drost Letselschade geeft antwoord op uw vragen:

  1. Wat is letselschade?
  2. Welke schade krijg ik vergoed?
  3. Kom ik in aanmerking voor schadevergoeding?
  4. Kan mijn zaak verjaren?
  5. Ik heb een rechtsbijstandverzekering. Is dat niet genoeg?
  6. Waarom zou ik een letselschadespecialist inschakelen?
  7. Ik heb een aanbod van de verzekeraar. Kan ik dat laten toetsen?
  8. Kan ik wel een letselschadespecialist betalen?
  9. Is smartengeld hetzelfde als schadevergoeding?
  10. Wat krijg ik bij een gratis eerste advies?

Drost Letselschade helpt u verder!

Of u nu letsel heeft opgelopen door een verkeersongeval of bedrijfsongeval of door een beroepsziekte of medische fout: dat doet er eigenlijk niet zoveel toe. Tenminste niet wat uw eerste wensen en behoeften betreft. Natuurlijk bent u op zoek naar hulp, begrip en naar deskundig advies en gedegen ondersteuning. Toegespitst op de situatie waarin u zit. Persoonlijk dus. Betrouwbaar ook. En uiteraard doelgericht. Met minder nemen wij van Drost Letselschade dan ook geen genoegen. Wij helpen u verder. En dat is een hele zorg minder! Want dat u letsel heeft opgelopen is al vervelend genoeg.

Hoe helpen wij u?

Een deskundig en ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade bezoekt u in de regel thuis. Hij of zij stelt zich op de hoogte van uw letsel en inventariseert uw schade. Daarna stelt het de schaderegeling in werking. De afwikkeling van uw schade gebeurt altijd in goed overleg met u. Zodat u weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan. De deskundigheid en ruime ervaring van onze letselschadespecialisten wordt gegarandeerd door hun lidmaatschap van het NIVRE en het NIS. Ons kantoor onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en is aangesloten bij De Letselschade Raad. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten.

Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op