letselschade specialistBij dé letselschadespecialist zit u goed!

Omdat het regelen van letselschade specialistenwerk is, is het verstandig een kantoor met letselschadespecialisten in te schakelen, die zijn ingeschreven bij het NIVRE, en dat zich richt op de belangenbehartiging van alleen de slachtoffers van letselschade. Neem dan ook geen genoegen met een letselschadespecialist van de verzekeraar. Die behartigt namelijk niet uw belangen, maar die van de verzekeraar. Bij  Drost Letselschadespecialist zit u goed.

Waarom een letselschadespecialist nodig is

U heeft ook een letselschadespecialist nodig, omdat u in Nederland altijd moet bewijzen dat u een ongeval is overkomen waarvoor een ander aansprakelijk is. Ook moet u bewijzen wat de hoogte van de door u geleden schade is en dat die schade verband houdt met de schadeveroorzakende gebeurtenis. Vaak betekent deze bewijslast dat er deskundigen moeten worden ingeschakeld. Bij Drost Letselschade hebben we alle nodige expertise in huis of binnen ons netwerk om uw schadeclaim met succes af te wikkelen. Met de inschakeling van een letselschadespecialist van Drost Letselschade verzekert u zich van een goede bewaking van het hele schaderegelingstraject, een juiste vaststelling van de hoogte van de schade en een optimale afwikkeling van de schade met de verzekeraar.

Een eigen letselschade specialist

De wetgeving in Nederland verandert voortdurend. De letselschade specialist bewaakt wettelijke termijnen en voorkomt verjaring van uw vordering tot schadevergoeding. Daarbij komt nog dat de aansprakelijke partij over het algemeen ook deskundige schaderegelaar inhuurt. Het is alleen daarom al niet meer dan eerlijk uw belangen te laten behartigen door een eigen deskundige letselschade specialist.

Contact met een letselschadespecialist

Meer weten over de diensten van een letselschade specialist van Drost? Neem contact op via: 0800 – 2490300, stuur een e-mail naar [email protected], of vul het contactformulier in. Meer informatie lezen? Ga dan terug naar het hoofdartikel Hulp bij Letselschade.

Drost Letselschade, dé specialist van Nederland