Ook letselschade kan verjaren

U kunt over het algemeen tot 5 jaar na het ontstaan van het letsel om een schadevergoeding vragen. Soms is de verjaringstermijn beduidend korter: een WAM-verzekeraar kunt u maar tot 3 jaar na het ongeval aanspreken. Vraag dus altijd tijdig om advies om het verjaren van uw schadeclaim te voorkomen.

Algemene verjaringstermijn

De verjaringstermijn begint te lopen op het moment dat u bekend bent met het feit dat u schade heeft geleden en u weet wie de veroorzaker is. Het is dus erg belangrijk dat u tijdig een belangenbehartiger inschakelt die verjaring voor u voorkomt. Als de verjaringstermijn is verstreken en er dus sprake is van verjaring, kunt u in principe geen aanspraak meer maken op een schadevergoeding.

Drost Letselschade voorkomt verjaren

Een deskundig en ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade bezoekt u in de regel thuis, stelt zich op de hoogte van uw letsel, inventariseert uw schade en stelt daarna de schaderegeling in werking. Het verjaren van uw zaak wordt voorkomen door tijdig de verjaring te stuiten. De afwikkeling van uw schade gebeurt altijd in goed overleg met u. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De deskundigheid en ruime ervaring van onze letselschadespecialisten wordt gegarandeerd door hun lidmaatschap van het NIVRE en het NIS. Ons kantoor onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en is aangesloten bij De Letselschade Raad. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten

 

Terug naar Top 10 meest gestelde Letselschade vragen

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring
8,6 Klantenbeoordeling