Is een rechtsbijstandverzekering alleen niet genoeg? Vaak is een letselschadezaak een langdurig traject, zeker bij blijvend letsel. U zult over een lange adem moeten beschikken om te krijgen waar u recht op heeft. U verdient daarom een gespecialiseerde belangenbehartiger die over doorzettingsvermogen beschikt. Dit om voor u het meest optimale resultaat te behalen. De experts van Drost Letselschade zijn die doorzetters met kennis van zaken. Onze werkwijze leidt tot een goed en rechtvaardig resultaat.

 

Drost Letselschade versus rechtsbijstandverzekering

Drost Letselschade is geheel onafhankelijk en staat uitsluitend slachtoffers bij. Rechtsbijstandverzekeraars, zoals bijvoorbeeld DAS, SRK en ARAG, zijn als verzekeraar lid van het Verbond van Verzekeraars. Zij zijn actief op verschillende juridische gebieden en zijn niet bij uitstek gespecialiseerd op het gebied van letselschade. De letselschadespecialisten van Drost Letselschade zijn dat wèl. Ook komt het soms voor dat u voor rechtsbijstand bent verzekerd bij dezelfde verzekeraar als de verzekeraar die de aansprakelijkheid voor uw schade dekt. Voorkom belangenverstrengeling en schakel voor uw letselschadeclaim altijd een onafhankelijke letselschade-expert van Drost Letselschade in.

 

Polisdekking en rechtsbijstandverzekering

Volgens een Europeese richtlijn (Richtlijn 87/344/EEG van de Raad van 22 juni 1987; zie met name artikel 4) dient de rechtsbijstandverzekeraar in haar polisovereenkomst, met u als verzekerde, de bepaling op te nemen dat u de behartiging van uw belangen mag toevertrouwen aan een gekwalificeerd persoon van uw eigen keuze. Polisdekking blijft dan als regel gewoon bestaan.

 

Drost bezoekt het slachtoffer thuis

rechtsbijstandverzekering, rechtsbijstandverzekering voldoende?Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, komt de rechtsbijstandverzekeraar als regel niet bij u thuis. Een deskundig en ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade bezoekt u daarentegen in de regel thuis. Uw belangenbehartiger van Drost Letselschade stelt zich persoonlijk op de hoogte van uw letsel en uw leefomgeving. Hij (of zij) inventariseert uw schade en stelt daarna de schaderegeling in werking. De afwikkeling van uw schade gebeurt altijd in goed overleg met u. Drost houdt u voortdurend op de hoogte van het verloop van uw letselschadezaak. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Stelt u een persoonlijke benadering op prijs? Dan bent u bij Drost Letselschade aan het juiste adres.

De deskundigheid en ruime ervaring van onze letselschadespecialisten wordt gegarandeerd door hun lidmaatschap van het NIVRE en het NIS. Ons kantoor onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en is aangesloten bij De Letselschade Raad. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten.

 

Terug naar Top 10 meest gestelde Letselschade vragen

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op