Wat krijg ik bij een gratis eerste advies?

Bij een eerste advies bespreken wij met u wat er gebeurd is. Ook kijken we of u recht heeft op een vergoeding van uw schade. Soms is er meer informatie nodig om te kunnen beoordelen of u recht heeft op een schadevergoeding. Mocht dat nodig zijn dan vragen we eerst meer informatie op. Daarna maken we een inschatting van uw mogelijkheden voor een succesvolle schadevordering. Ook vertellen wij u tijdens onze eerste kennismaking hoe het zit met de kosten van onze deskundige begeleiding.

Omdat de aansprakelijke partij uw schade en ook onze kosten moet vergoeden, werken wij bijna altijd kosteloos. In een persoonlijk gesprek nemen we alles met u door. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.
Dit persoonlijke gesprek tussen u en een letselschadespecialist vindt meestal plaats bij u thuis.

Deskundig advies

De deskundigheid en ruime ervaring van onze letselschadespecialisten wordt gegarandeerd door hun lidmaatschap van het NIVRE en het NIS. Ons kantoor onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en is aangesloten bij De Letselschade Raad. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten.

Als er iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade dan is onze juridische hulp aan u kosteloos. Heeft u hier vragen over, wilt u meer informatie of meteen uw letselschade melden? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Terug naar top 10 meest gestelde Letselschade vragen

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op