Bij een eerste advies bespreken wij met u wat er gebeurd is. Ook kijken we of u recht heeft op een vergoeding van uw schade. Soms is er meer informatie nodig om te kunnen beoordelen of u recht heeft op een schadevergoeding. Mocht dat nodig zijn dan vragen we eerst meer informatie op. Daarna maken we een inschatting van uw mogelijkheden voor een succesvolle schadevordering. Ook vertellen wij u tijdens onze eerste kennismaking hoe het zit met de kosten van onze deskundige begeleiding.

Omdat de aansprakelijke partij uw schade en ook onze kosten moet vergoeden, werken wij bijna altijd kosteloos. In een persoonlijk gesprek nemen we alles met u door. Zodat u weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan. Vaak zal dit persoonlijke gesprek bij u thuis plaatsvinden met een deskundig en ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade.

Drost Letselschade dé deskundige voor advies

De deskundigheid en ruime ervaring van onze letselschadespecialisten wordt gegarandeerd door hun lidmaatschap van het NIVRE en het NIS. Ons kantoor onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en is aangesloten bij De Letselschade Raad. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten

Terug naar Top 10 meest gestelde Letselschade vragen

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring