Kan ik wel een letselschadespecialist betalen?

Drost Letselschade verhaalt de kosten van haar dienstverlening op de voor het letsel aansprakelijke partij. Onze hulp bij letselschade is daardoor kosteloos voor u. Als er bij uitzondering toch kosten bij u in rekening worden gebracht, zal dat altijd vooraf met u worden besproken.

Heeft u al een andere belangenbehartiger?

Voor een second opinion brengen wij een vast bedrag van maximaal € 1.250,00 (excl. kantoorkosten en btw) in rekening. Ook deze kosten kunnen vaak worden verhaald, zodat u ze feitelijk niet hoeft te betalen. Vraagt u ons om een second opinion en leidt het door ons uitgebrachte advies ertoe, dat u uw dossier ter verdere behandeling aan ons overdraagt, dan zullen de kosten van de second opinion door ons bij de aansprakelijke partij in rekening worden gebracht.

Wat doet een letselschadespecialist van Drost Letselschade?

Een deskundig en ervaren letselschadespecialist van Drost Letselschade bezoekt u in de regel thuis, stelt zich op de hoogte van uw letsel, inventariseert uw schade en stelt daarna de schaderegeling in werking. Het verjaren van uw zaak wordt voorkomen door tijdig de verjaring te stuiten. De afwikkeling van uw schade gebeurt altijd in goed overleg met u. Zodat u weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan.

De deskundigheid en ruime ervaring van onze letselschadespecialisten wordt gegarandeerd door hun lidmaatschap van het NIVRE en het NIS. Ons kantoor onderschrijft de Gedragscode Behandeling Letselschade en is aangesloten bij De Letselschade Raad. Daarnaast beschikt Drost Letselschade over een eigen team van medisch specialisten

Terug naar Top 10 meest gestelde Letselschade-vragen

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op