Heeft u door een verkeersongeval of bedrijfsongeval heupletsel opgelopen en is iemand anders daarvoor aansprakelijk? U kunt dan waarschijnlijk met succes vergoeding van uw letselschade claimen.

heupletsel

Heupletsel is vervelend, pijnlijk en kan grote gevolgen hebben. Uw toekomst kan door het letsel er ineens veel minder rooskleurig uitzien. Herstel van heupletsel kan een poos duren. Misschien is volledig herstel zelfs niet meer mogelijk.
Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding voor uw heupletsel? Neem voor deskundig advies vrijblijvend en zonder kosten contact op met Drost Letselschade. Wij informeren u en heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade, dan zorgen wij ervoor dat u een optimale schadevergoeding krijgt. Voor u als slachtoffer is dat een hele zorg minder.

Letselschade opgelopen?Plan kosteloos een afspraak of neem contact op.

Behandeling heupletsel

Soms moet een gebroken heup operatief behandeld worden door een chirurg. De chirurg zal proberen uw gewicht te herstellen met osteosynthese (simpel gezegd: botverbindend) materiaal. Of dit kan, hangt af van de ernst van de breuk en de oorzaak van de breuk. Het kan ook zijn dat het hele gewricht wordt vervangen door een prothese.

Is het bovenste deel van uw dijbeen gebroken? Dan kan het voorkomen dat delen van het bot vast moeten worden gezet met metalen platen en schroeven. Soms kunnen botten ook aan elkaar worden verbonden met pennen. Het behandelen van dit letsel is een flinke ingreep en heeft vaak grote consequenties – zowel financieel als fysiek en emotioneel.

heupletsel

Arts bij heupletsel

Raadpleeg bij een heupfractuur, heupletsel of andere medische klachten altijd een arts. De arts zal u vertellen welke behandeling voor u het beste is. Een heupfractuur is een ernstige verwonding en zal, doorgaans met spoed, in het ziekenhuis worden behandeld.

Letselschadevergoeding

Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Is iemand anders voor dat ongeval aansprakelijk? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. U doet er verstandig aan om de hulp van een letselschadespecialist in te schakelen. Een letselschadespecialist kan u adviseren en wikkelt de hele juridische zijde van de letselschade voor u af. Dit kost u helemaal niets! De (verzekeraar van de) verantwoordelijke partij draait namelijk op voor de kosten van rechtsbijstand én voor de letselschadevergoeding.

Het herstellen van een gebroken heup kost tijd en het letsel kan grote invloed hebben op uw leven. Het is daarom belangrijk dat u financieel gezien gecompenseerd wordt en dus financieel op de been blijft. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding? Neem dan geheel vrijblijvend en zonder kosten contact op met een letselschade specialist van Drost Letselschade.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een letselschade-expert van Drost inschakelen?

Onze letselschade-experts mogen met recht 'experts' op het gebied van letselschade worden genoemd. Niet alleen vanwege hun ruime juridische kennis en ervaring, maar ook vanwege hun manier van werken. Al onze letselschade-experts zijn als Register-Expert ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE) en/of lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Ook houden wij ons aan de Gedragscode Behandeling Letselschade van Stichting De Letselschade Raad. Die gedragscode biedt waarborgen voor een nette behandeling van jouw letselschadezaak. Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid, transparantie en betrokkenheid. Dit blijkt ook uit het feit dat wij je in de regel thuis komen bezoeken na een ongeval om de schade te inventariseren.

Kan ik een aanbod van de verzekeraar bij Drost laten toetsen?

Jazeker, kan dat. Een second opinion wordt uitgevoerd op basis van ons uurtarief, te vermeerderen met BTW en 6% kantoorkosten. Over het algemeen zullen de kosten voor een second opinion beperkt blijven tot ongeveer € 1.250,00 (excl. kantoorkosten en BTW). Soms is een zaak echter dermate complex en omvangrijk, dat aan de second opinion (veel) meer tijd zal moeten worden besteed.

De kosten van de second opinion kunnen mogelijk worden verhaald, zodat je ze dan per saldo niet hoeft te betalen. Vraag je ons om een second opinion en leidt het door ons uitgebrachte advies ertoe, dat je jouw dossier ter verdere behandeling aan ons overdraagt? Dan zullen wij ons uiterste best doen om de kosten van de second opinion te verhalen op de aansprakelijke partij.

Kan ik wel een letselschade-expert betalen?

Wij verhalen de kosten van onze dienstverlening op de voor het letsel aansprakelijke partij. Bij erkenning van aansprakelijkheid zijn de diensten van Drost daardoor voor jou als slachtoffer kosteloos. Als er bij uitzondering toch kosten moeten worden gemaakt die (in ieder geval in eerste instantie) voor jouw rekening zullen komen, dan zal dat altijd vooraf met je worden besproken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als blijkt dat er in jouw zaak moeten worden geprocedeerd. Overigens komen gerechtelijke procedures in letselschadezaken amper voor. Maar sowieso geen zorgen: je zult niet met kosten worden geconfronteerd waar je van tevoren geen weet van had.

Is smartengeld hetzelfde als een schadevergoeding?

Smartengeld is een vergoeding voor alle pijn en al het leed dat je als gevolg van het opgelopen letsel hebt moeten doorstaan. Smartengeld (ook wel eens 'verkeerd' geschreven als smartegeld) is een zogenaamde immateriële schadevergoeding. Deze schadepost is, naast de materiële schadevergoeding, onderdeel van de totale schadevergoeding.

Wat krijg ik bij een gratis eerste advies bij Drost Letselschade?

Bij een gratis eerste advies bespreken wij met jou wat er gebeurd is. Daarbij kijken we of je recht hebt op een vergoeding van jouw schade. Soms is er meer informatie nodig om te kunnen beoordelen of je recht hebt op een schadevergoeding. Mocht dat nodig zijn, dan vragen we eerst meer informatie op. Of we vragen jou om meer informatie aan te leveren. Daarna maken we een inschatting van de mogelijkheden voor een succesvolle schadevordering. Ook vertellen wij je tijdens onze eerste kennismaking hoe het zit met de kosten van onze deskundige begeleiding. Daarover kunnen we overigens duidelijk zijn: bij erkenning van de aansprakelijkheid komen de kosten van onze dienstverlening voor rekening van de aansprakelijke partij. Die kosten verhalen wij dan op die partij en als slachtoffer kost onze inschakeling je dan dus niets.

Als je besluit je belangen verder door ons te laten behartigen, zal meest van tijd een persoonlijk gesprek bij jou thuis worden ingepland. Tijdens dat gesprek neemt één van onze letselschade experts dan alles wat het ongeval en onze dienstverlening betreft met je door. Zodat je weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan. Doordat het gesprek met één van onze experts bij jou thuis plaatsvindt, krijgen we ook meteen een goed beeld van de impact van jouw letselschade op jouw dagelijks leven.

Drost Letselschade: jouw letsel, onze zorg!