Drost Letselschade BV ook in Doetinchem en omgeving

Letselschade kan allerlei verschillende vormen en oorzaken hebben. Zo kunt u last hebben van fysieke of psychische problemen na een ongeluk in het verkeer, door een voorval op het werk of in een andere context. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. De gevolgen van het u overkomen ongeval kunnen u op meerdere manieren belemmeren.
Wanneer de schade is ontstaan door toedoen van iemand anders, heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Wij kijken graag voor u naar de mogelijkheden om uw schade te verhalen. Drost Letselschade heeft vestigingen in Hengelo en Groningen, maar krijgt ook klanten uit Doetinchem en omgeving. Hebt u letselschade opgelopen en is een ander verantwoordelijk? Schakel dan een expert in van Drost Letselschade voor het verhalen van uw schade!

Recht op een schadevergoeding?
Doe de test.
Zo weet je meteen of je recht hebt op een schadevergoeding.

Persoonlijke begeleiding bij letselschade

U vraagt zich misschien af hoe wij u kunnen helpen. Wij begrijpen maar al te goed dat de periode na een ongeval erg hectisch en emotioneel kan zijn. Daarom staan we altijd voor u klaar voor een persoonlijk gesprek. Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat over het u overkomen ongeval. Geeft u uw schadezaak bij ons kantoor in behandeling? Dan stellen wij de veroorzaker van het letsel voor u aansprakelijk voor de opgelopen schade. Wij brengen vervolgens de geleden schade in kaart en wikkelen de schade voor af. Waarbij u de schadevergoeding krijgt waarop u recht heeft en financiële problemen worden voorkomen. Waar nodig vragen wij de verzekeraar om een tussentijds voorschot op de uit te keren schadevergoeding

Professionele juridische bijstand voor schadevergoeding

ongeval in DoetinchemIs een ander aansprakelijk voor het u overkomen voorval? Dan is de dienstverlening van Drost Letselschade BV voor u als slachtoffer kosteloos. Hoe dat kan? We verhalen de kosten voor onze dienstverlening op de partij die verantwoordelijk is voor de schade. U hoeft ons dus niets te betalen, terwijl u wel uw schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt. Dat is de service die wij u kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken. Dat kan via ons gratis telefoonnummer: 0800 – 2490300, via ons e-mailadres [email protected] of via onderstaande contact-button. De letselschade-experts van Drost Letselschade helpen u graag!

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op