De sleutel tot succes

Hoe wij bij Drost uw letselschadezaak behandelen
Natuurlijk bent u op zoek naar hulp, naar begrip en naar deskundig advies en gedegen ondersteuning, toegespitst op de situatie waarin u zit. Persoonlijk dus. Betrouwbaar ook. En uiteraard doelgericht. Met minder nemen wij van Drost Letselschade dan ook geen genoegen. Wij bieden u een optimale begeleiding bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij.

Na een ongeval komt er veel op u af. Op deze pagina geven wij u algemene informatie over het verloop van een letselschadezaak. Ook geven wij u een toelichting op een aantal bijzondere schadecomponenten. Drost Letselschade staat garant voor een schadeafwikkeling op maat. Onze medewerkers zijn persoonlijk bij u betrokken en behandelen uw zaak vertrouwelijk.

U hebt letsel opgelopen, en dan?

Daarvoor heeft Drost Letselschade een stappenplan (of protocol) opgesteld:

Bij de afwikkeling van uw schade kunnen er nog onduidelijkheden bestaan over uw lichamelijke of psychische gevolgen. Er moet dus duidelijkheid komen over uw medische toestand. Deze duidelijkheid kan gecreëerd worden door een medische expertise te ondergaan. Een medische expertise kan dienen als bewijs. Pas hierna kan worden aangetoond welke klachten wél het gevolg zijn van het ongeluk en welke niet. Op basis daarvan kan dan uw schadevergoeding worden bepaald.

Overige aandachtspunten

Ook de overige aandachtspunten mogen tijdens uw letselschadezaak niet vergeten worden:

Waarom Drost Letselschade?

Diverse personen en instanties houden zich bezig met het verhalen van letselschade. Maar waarom ‘moet’ u bij Drost Letselschade zijn? Drost Letselschade onderscheidt zich door:

Meer weten over het verloop van uw letselschadezaak?

Welke oorzaak uw letselschade ook heeft, wij helpen u verder en na een ongeval doen wij dat in de regel kosteloos. Wilt u weten wat Drost Letselschade voor u kan betekenen? Bel ons voor gratis en vrijblijvend advies op 0800 – 2490300, stuur een e-mail naar: info@drost.nl, of vul het contactformulier in op deze site.