Mariska Hofsink Drost Letselschade (2)

Mariska Hofsink
Schaderegelaar

Een slachtoffer handvatten bieden om het gewone leven weer op te pakken, blijft dankbaar werk.

Tijdens mijn studie HBO-rechten heb ik stage gelopen bij Drost Letselschade. Een leerzame, leuke periode waar ik veel heb mogen leren. Hierna ben ik bij Drost in dienst getreden.

Juridisch voor de medemens klaar staan, is een bijzondere vorm van zorg. Slachtoffers met letselschade zijn namelijk vaak zelf helemaal niet in staat om de complexe situatie waarin zij beland zijn aan te pakken en op te lossen. Bij Drost kunnen we dat wel en we nemen de regeling van de door onze cliënten opgelopen letselschade dan ook graag van ze over. Dan kunnen zij zich ondertussen ook op hun herstel richten.

Één van mijn grootste drijfveren in mijn werk is dat ik anderen kan helpen op het moment dat het zelf niet meer lukt. Eigenlijk een stukje zorg wegnemen en iets kunnen betekenen in een moeilijke situatie. Een slachtoffer handvatten bieden om het gewone leven weer op te pakken, is en blijft elke dag weer dankbaar werk.

De cliënt staat voor mij altijd centraal. Ik luister naar de wensen van de cliënt en ga op basis hiervan aan de slag. Ik zet mij volledig in tijdens de dossierbehandeling om tot een zo rechtvaardig mogelijke oplossing te komen. Een cliënt tevreden en dankbaar de deur uit zien gaan, dát is wat mij boeit en mij voldoening geeft.