Willy Drost
Willy Drost-ter Burg
receptioniste, telefoniste
T : 074-249 03 00
E : [email protected]

Het omgaan met mensen, ze doorverwijzen naar de juiste persoon en ze bijstaan als er problemen zijn, maken dit werk voor mij zinvol.

Na mijn opleiding tot verpleegkundige, heb ik 2 jaar als zodanig gewerkt bij de rechtsvoorganger van het Medisch Spectrum Twente te Enschede. In de tussentijd begon mijn man met het opbouwen van zijn eigen zaak: Drost Letselschade en Rechtspraktijk. In die voor ons hectische periode heb ik thuis de honneurs waargenomen en de zorg voor de kinderen op mij genomen. Toen de jongste van de vier naar school ging, begon het te kriebelen om weer aan het werk te gaan.

In februari 1995 ben ik begonnen als algemeen medewerkster bij Drost. Na 13 jaar werd mij de kans geboden om één dag in de week als receptioniste/telefoniste te gaan werken. Vanaf 1 april 2008 is mijn dienstverband uitgebreid naar 20 uur per week. Ik vervul mijn taken met heel veel plezier. Het omgaan met mensen, ze doorverwijzen naar de juiste personen binnen Drost en ze bij te staan als er problemen zijn, maken dit werk voor mij zinvol. Tevens heb ik met dit werk, net als vroeger als verpleegkundige, een verzorgende taak en dat past bij mij.