Drost Letselschade het juridisch loket bij letselschade
Met het Juridisch Loket wordt meestal bedoeld de onafhankelijke, door de overheid gesteunde organisatie, die iedereen met een juridische vraag gratis helpt. Maar ook bij Drost Letselschade kunt u in beginsel terecht voor kosteloze professionele juridische hulp en advies bij letselschade. Vooral bij het bepalen van de haalbaarheid en het indienen van een schadeclaim is juridische deskundigheid onontbeerlijk. Het mooie is dat, bij erkenning van aansprakelijkheid, ons specialistisch advies, net als bij het Juridisch Loket, kosteloos is. Ga daarom voor juridische hulp en bijstand na een ongeval naar Drost Letselschade.

Kosteloos juridisch advies

Het klinkt u misschien vreemd in de oren: kosteloze gespecialiseerde juridische bijstand. Maar dat is mogelijk, omdat in de wet is vastgesteld dat de kosten voor rechtsbijstand voor rekening komen van de aansprakelijke partij. Wij verhalen dan ook uw materiële en immateriële schade, inclusief de kosten van onze bijstand, op de voor deze schade aansprakelijke partij. Of op diens verzekeraar.

Professioneel juridisch advies

Het opgelopen letsel door een ongeval kan een grote impact hebben op uw leven. Dan is het goed te weten dat een deskundige belangenbehartiger de afwikkeling van uw letselschade voor u regelt. Zodat u zich op uw herstel kunt richten. Met de inschakeling van één van onze letselschade-experts verzekert u zich van een professionele schade-afhandeling. Drost Letselschade is al 30 jaar specialist in het afwikkelen van letselschade. Onze experts zijn juridisch geschoold door genoten vakopleidingen en jarenlange ervaring. Wij nemen graag in nauw overleg met u de afwikkeling van uw zaak op ons. Bij ons weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Uw schadeclaim is bij ons ‘juridisch loket’ in goede handen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons juridisch advies bij letselschade? Heeft u vragen over juridische zaken met betrekking tot uw schadeclaim en schadevergoeding? U kunt uw vragen vrijblijvend voorleggen aan één van onze letselschade-experts. Dat kan via ons gratis telefoonnummer: 0800-2490300, via ons e-mailadres: [email protected], of via het contactformulier op deze website.