Letselschade bij aanrijding

Ben je als voetganger of fietser aangereden door een auto, of ben je, zelf rijdend in een auto, aangereden door een andere auto? En heb je hierbij letselschade opgelopen? Neem dan contact op met Drost Letselschade. Als een ander aansprakelijk is voor de aanrijding, dan heb je recht op een schadevergoeding voor het opgelopen letsel (zowel fysiek, als psychisch). Wij verzorgen voor jou de indiening van jouw schadeclaim. 

Waarom je een letselschadebureau inschakelt na een aanrijding

Letselschade bij aanrijdingHeb je letselschade opgelopen bij een aanrijding en is een ander aansprakelijk voor het jou overkomen ongeval? Dan heb je recht op een schadevergoeding voor het door jou bij die aanrijding opgelopen letsel.

Onze letselschadespecialisten weten wat er nodig is om een succesvolle schadeclaim in te dienen bij de persoon die aansprakelijk is voor de aanrijding. Vaak is die persoon verzekerd voor de schade en handelt zijn verzekeraar de schade af. Voor jou als slachtoffer is het verstandig om je wat betreft de afwikkeling van jouw letselschade te laten bijstaan door een expert van Drost Letselschade.

Wij verhalen zowel materiële als immateriële schade (smartengeld) en ook de kosten voor rechtsbijstand. De aansprakelijke partij moet namelijk niet alleen jouw schade vergoeden, maar ook de kosten van de door jou ingeschakelde belangenbehartiger. Dat is zo in de wet bepaald. Bij erkenning van aansprakelijkheid kost de inschakeling van een letselschade-expert van ons kantoor jou als slachtoffer daarom helemaal niets.

Waarom je kiest voor Drost Letselschade

Drost Letselschade inschakelen na letselschade bij een aanrijding is om meerdere redenen de moeite waard:

  • Het succespercentage van een ingediende claim ligt op 98 procent.
  • Ons bedrijf heeft al meer dan 20.000 slachtoffers bijgestaan.
  • Drost Letselschade heeft meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van schadeclaims.
  • Wij dragen het Nationaal Keurmerk Letselschade van De Letselschade Raad.

Meer weten? Of wil je jouw letselschadezaak door ons laten behandelen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kosteloos advies bij een aanrijding. Een van onze experts vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn. Bel gratis: 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected], of vul het contactformulier in.

Recht op een schadevergoeding?Doe hier onze letselschadetest

Neem contact op

Wil je jouw letselschade melden of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.
Gratis bellen mag natuurlijk ook: 0800-2490300

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 35 jaar ervaring door heel Nederland
  • ✓ Valid number ✕ Invalid number
  • De gegevens worden niet met derden gedeeld en er wordt niet ongevraagd informatie naar jou toegestuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.