Letselschade bij aanrijding

Bent u als voetganger of fietser aangereden door een auto en heeft u hierbij letselschade opgelopen? Neem dan contact op met Drost Letselschade. Wij helpen u bij de schadeclaim voor zowel fysiek als psychisch letsel. Is iemand anders aansprakelijk voor de schade die u heeft opgelopen? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding

Waarom u een letselschadebureau inschakelt na een aanrijding

Als slachtoffer van letselschade hLetselschade bij aanrijdingeeft u een aantal rechten. Onze letselschadespecialisten kennen deze rechten als geen ander. Wij weten wat er nodig is om een succesvolle schadeclaim in te dienen bij de persoon die aansprakelijk is voor de aanrijding. Daarom helpen we u graag bij de daadwerkelijke afwikkeling van uw letselschade. Wij verhalen zowel materiële als immateriële schade (smartengeld) en ook de kosten voor rechtsbijstand.
De aansprakelijke partij moet namelijk niet alleen uw schade vergoeden, maar ook de kosten van de ingeschakelde specialist. Dat is zo in de wet bepaald. Bij erkenning van aansprakelijkheid kost de inschakeling van een deskundige van ons kantoor u als slachtoffer daarom helemaal niets.

Waarom u kiest voor Drost Letselschade

Drost Letselschade inschakelen na letselschade bij een aanrijding is om meerdere redenen de moeite waard:

  • Het succespercentage van een ingediende claim ligt op 98 procent.
  • Ons bedrijf heeft al meer dan 20.000 mensen bijgestaan.
  • Drost Letselschade heeft meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van schadeclaims.
  • Wij dragen het keurmerk van De Letselschade Raad.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw verhaal aan ons voor te leggen. Wij helpen u graag op weg via deskundig en kosteloos advies na letselschade bij een aanrijding. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Plan kosteloos een afspraak of neem contact op.