De Letselschade RaadNIS Letsel
8,6 Klantenbeoordeling

Klantervaringen

Wat onze klanten zeggen

Hieronder vindt u een aantal reacties van cliënten, die door ons geholpen zijn bij het afwikkelen hun letselschade. Mocht u meer informatie willen over onze werkwijze of onze experts, schroom dan niet om contact op te nemen.

Marga was altijd duidelijk en vriendelijk. We zijn erg netjes geholpen en altijd te woord gestaan.  We zouden Drost 100% bij derden aanbevelen!
Slachtoffer Monstertruck Haaksbergen
8,5 Klantenbeoordeling
Dat Mauro bij ons thuis is geweest geef ik een 10. Mijn dossier is goed en netjes behandeld. Ook de communicatie was erg goed, mocht er in mijn omgeving weer zoiets voorkomen dan beveel ik Drost zeker aan.
Dick H. (34), knieletsel
9,0 Klantenbeoordeling
Alles was transparant en werd duidelijk uitgelegd. Ik kon met alle vragen bij Henk terecht en zo nodig werd er direct actie ondernomen. Een sterk punt van dit kantoor is het persoonlijke contact.
Chantal (26), rugklachten, auto-ongeluk
8,0 Klantenbeoordeling
De medewerkers van Drost Letselschade sturen je niet met een kluitje in het riet. Het zijn doorzetters. Het is fijn om te weten dat ik mijn vrouw en kinderen financieel kan achterlaten, wanneer ik mijn ogen sluit. Daar heeft Drost voor gezorgd en daar ben ik ze erg dankbaar voor.
G. Nijhuis (76), asbestkanker, beroepsziekte
9,0 Klantenbeoordeling
Enige tijd na deze ingrijpende gebeurtenis besloot ik om mijn kosten te verhalen op de verzekering van de automobilist. Daar heeft Drost mij mee geholpen, Richard kwam hier thuis en wist zich uitstekend in mijn situatie te verplaatsen. Het was prettig, zacht en toch zakelijk. Ik zou Drost bij iedereen aanbevelen.
Albert Knol (49), aangereden
9,0 Klantenbeoordeling
Céline is accuraat, assertief en vakbekwaam
Cindy (44), gebroken borstbeen, hersenschudding en diverse kneuzingen
9,0 Klantenbeoordeling
Drost zorgde voor stabiliteit in een onrustige periode, daar ben ik dankbaar voor. Ik heb veel respect voor de medewerkers van Drost Letselschade en het goede werk dat zij dagelijks doen.  
Roy Strampel (41), whiplash, verkeersongeval
7,5 Klantenbeoordeling
Otto is correct en met vragen altijd bereikbaar, tevens een luisterend oor.
M.D. (65), aangereden door een tractor, nek- en ribbreuken
8,0 Klantenbeoordeling
Ivonne was niet alleen een adviseur, maar ook op sociaal vlak heeft ze veel voor mij gedaan. Ze leefde mee en stelde me vaak gerust. Ze stond in het proces niet alleen achter mij, maar ook naast mij.
Mehmet (37), knieletsel, bedrijfsongeval
8,5 Klantenbeoordeling
Door Drost is de zon weer gaan schijnen en kan ik weer genieten van het leven op mijn nieuwe stek.
P. Duurkoop (63), beenbreuk/-amputatie
9,0 Klantenbeoordeling