+20.000 cliënten geholpen
8,6 Klantenbeoordeling

Klantervaringen

Klantervaringen: wat vinden onze klanten?

Wat cliënten van onze dienstverlening vinden is heel belangrijk voor ons. Ook als het opbouwend kritisch is. Zo kunnen we onze cliënten nog beter van dienst zijn. Hieronder vindt u een aantal klantervaringen van cliënten: letselschadeslachtoffers die door ons geholpen zijn bij het afwikkelen van hun letselschade. Mocht u meer informatie willen over onze werkwijze of onze letselschade-experts, schroom dan niet om contact op te nemen.

Dorothée is vriendelijk en meelevend. Ze neemt altijd rustig de tijd voor je.
J. V. (46); achterop aanrijding, nekklachten en hoofdpijn
8,8 Klantenbeoordeling
Céline staat voor haar cliënt. Duidelijk en correct, niet hooghartig. En ze komt haar afspraken na!
Nathalie (25); dubbele hernia en spierontsteking na aanrijding
9,0 Klantenbeoordeling
Zelf geen zorgen gehad, al mijn belangen werden behartigd. Drost is absoluut aanbevelenswaardig.
J. B. (59); gebroken middenvoetsbeentje en rugletsel
8,0 Klantenbeoordeling
De medewerkers van Drost Letselschade sturen je niet met een kluitje in het riet. Het zijn doorzetters. Het is fijn om te weten dat ik mijn vrouw en kinderen financieel goed verzorgd kan achterlaten, wanneer ik mijn ogen sluit. Daar heeft Drost voor gezorgd en daar ben ik ze erg dankbaar voor.
G. N. (76); asbestkanker, beroepsziekte
9,0 Klantenbeoordeling
Marga was altijd duidelijk en vriendelijk. We zijn erg netjes geholpen en altijd te woord gestaan.  We zouden Drost 100% bij derden aanbevelen!
Slachtoffer Monstertruck Haaksbergen
8,5 Klantenbeoordeling
Dat Mauro bij ons thuis is geweest geef ik een 10. Mijn dossier is goed en netjes behandeld. Ook de communicatie was erg goed, mocht er in mijn omgeving weer zoiets voorkomen dan beveel ik Drost zeker aan.
D. H. (34); knieletsel
9,0 Klantenbeoordeling
Alles was transparant en werd duidelijk uitgelegd. Ik kon met alle vragen bij Henk terecht en zo nodig werd er direct actie ondernomen. Een sterk punt van dit kantoor is het persoonlijke contact.
Chantal (26); rugklachten, auto-ongeluk
8,0 Klantenbeoordeling
Enige tijd na deze ingrijpende gebeurtenis besloot ik om mijn kosten te verhalen op de verzekering van de automobilist. Daar heeft Drost mij mee geholpen, Richard kwam hier thuis en wist zich uitstekend in mijn situatie te verplaatsen. Het was prettig, zacht en toch zakelijk. Ik zou Drost bij iedereen aanbevelen.
A. K. (49); aangereden
9,0 Klantenbeoordeling
Céline is accuraat, assertief en vakbekwaam
Cindy (44); gebroken borstbeen, hersenschudding en diverse kneuzingen
9,0 Klantenbeoordeling
Drost zorgde voor stabiliteit in een onrustige periode, daar ben ik dankbaar voor. Ik heb veel respect voor de medewerkers van Drost Letselschade en het goede werk dat zij dagelijks doen.  
R. S. (41); whiplash, verkeersongeval
7,5 Klantenbeoordeling