Letselschade in Ommen of omgeving? Drost Letselschade helpt u graag!

U hebt door een ongeval letselschade opgelopen? U woont in Ommen, in de regio van het Vechtdal, en zoekt naar een goede letselschade-expert? Dan bent u bij Drost Letselschade aan het goede adres. De experts van Drost begeleiden door het hele land slachtoffers van ongevallen. Zodat het slachtoffer een optimale schadevergoeding krijgt. Drost Letselschade treedt ook graag op als uw belangenbehartiger. Want uw letsel is onze zorg!

valletsel02
Bent u woonachtig in Ommen of omgeving en op zoek naar een erkende letselschade-expert? Neem voor hulp bij het krijgen van een letselschadevergoeding na een ongeval contact op met Drost Letselschade. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en hebben al meer dan 20.000 slachtoffers geholpen bij het regelen van een schadevergoeding (een succespercentage van 98%). Onze juridisch goed opgeleide experts geven u graag professionele en persoonlijke hulp op maat. Terwijl u zich richt op uw herstel na uw ongeval, nemen wij de afwikkeling van uw letselschade op onze schouders. En dat in principe zonder dat daaraan kosten voor u verbonden zijn. Want de voor het ongeval aansprakelijke partij moet niet alleen uw schade vergoeden, maar ook de kosten van uw belangenbehartiger.

Recht op een schadevergoeding?
Doe de test.
Zo weet je meteen of je recht hebt op een schadevergoeding.

Schadevergoeding wanneer u gevallen bent

De juridische kennis en ervaring van Drost Letselschade kunt u goed gebruiken wanneer u bij voorbeeld gevallen bent. U hebt letsel opgelopen door struikelen, vallen of uitglijden? En u bent van mening dat iemand anders aansprakelijk is voor uw valpartij en de gevolgen daarvan? Een letselschade-expert van Drost Letselschade kan uitzoeken of iemand anders inderdaad met succes aansprakelijk gesteld kan worden.
Het maakt natuurlijk wel een verschil of u bijvoorbeeld gestruikeld bent over een boomstronk in het bos of over een losliggende tegel op het trottoir. Misschien was er sprake van een glijpartij in een winkel/winkelcentrum of op een besneeuwde straat? En een valpartij op uw werk is weer iets anders dan een valpartij in uw verzorgingshuis (of woonhuis). Of een ander aansprakelijk is voor uw letsel, is afhankelijk van hoe en waar u gevallen bent. Niet voor alle ongelukkige valpartijen is een derde met succes aansprakelijk te stellen.

valletsel01
Soms is er sprake van aansprakelijkheid van de wegbeheerder (vaak de gemeente), een winkelier of werkgever. Soms moet er langdurig gestreden worden voor de erkenning van aansprakelijkheid. Als de aansprakelijkheid voor uw letsel is erkend, komen de kosten van onze dienstverlening voor rekening van de aansprakelijke partij. De experts van Drost Letselschade strijden voor een hoogst mogelijke schadevergoeding.
Bent u benieuwd of een derde aansprakelijk is voor uw valletsel? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis letselschade advies.

Kosteloze rechtsbijstand na een valpartij

Aan de hand van uw beschrijving van uw ongeval, aangevuld met eventuele getuigenverklaringen en foto’s van de plaats waar u bent gevallen, beoordeelt een expert van Drost Letselschade of er mogelijk een tegenpartij is die succesvol aansprakelijk kan worden gesteld voor uw letselschade.
Bij erkenning van aansprakelijkheid is de hulp van Drost Letselschade voor u als slachtoffer kosteloos!

valletsel03Woont u dus in Ommen of omgeving en heeft u vragen over een schadevergoeding van letselschade door vallen, struikelen of uitglijden? Neem dan gerust contact op met Drost Letselschade. Wij nemen graag uw situatie met u door om te bepalen of en hoe wij u kunnen helpen. Als wij uw zaak in behandeling nemen, komt desgewenst een schade-expert van ons kantoor persoonlijk bij u thuis om meer inzicht te krijgen in de gevolgen van uw valpartij. U kunt ons bereiken via ons gratis telefoonnumer: 0800 – 2490300, via ons e-mailadres: [email protected] of via onderstaande contact-button.

Aanpakken & Oplossen : dat is Drost Letselschade !

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op