Letselschade opgelopen door een treinongeval? En u wilt weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem contact op met dé letselschadespecialist die u met raad en daad bijstaat: Drost Letselschade.Hebt u door een treinongeval lichamelijk en/of geestelijk letsel opgelopen? Als u zelf geen schuld hebt aan het ongeluk, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Drost zoekt dat graag voor uit.  En als blijkt dat een ander aansprakelijk is voor uw schade, wikkelen wij die schade graag -zonder dat daaraan voor u kosten verbonden zijn- voor u af. Drost Letselschade weet na een treinongeluk waar u recht op heeft en bewerkstelligt een optimale schadevergoeding.

 

Treinongeval en aansprakelijkheid

Een treinongeluk kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van een botsing of ontsporing. Ook kan een ongeluk ontstaan door een fout van de machinist, door een verkeersovertreding van een derde partij, of door slecht onderhoud.

 

Treinbotsing treinongeluk treinongevalTreinongeluk: vervoersbedrijf aansprakelijk

In de meeste gevallen is bij een treinongeluk het vervoersbedrijf aansprakelijk. Dan wordt bij dat bedrijf een schadeclaim ingediend.  Bij een ernstig treinongeluk wordt, behalve door de politie, ook door de Onderzoeksraad voor Veiligheid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

 

Letselschade door treinongeval

Bent u slachtoffer van een ongeluk? Dan is het zaak dat u uw letselschade zo snel mogelijk meldt bij de erkende letselschade-specialist: Drost Letselschade.  Wij stellen de verantwoordelijke partij aansprakelijk, berekenen uw schade en wikkelen die voor uw af.

Wilt u meer weten over letselschade?

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring