Heeft u letselschade opgelopen door een treinongeval? Als u zelf geen schuld heeft aan het ongeluk, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Drost Letselschade zoekt dat graag voor uit. En als blijkt dat een ander aansprakelijk is voor uw schade, wikkelen wij die schade graag voor u af – zonder dat daaraan voor u kosten verbonden zijn. Wij weten waar u na een treinongeluk recht op heeft en bewerkstelligen een optimale schadevergoeding.

 

Treinongeluk en aansprakelijkheid

Een treinongeluk kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van een botsing of ontsporing. Ook kan een ongeluk ontstaan door een fout van de machinist, door een verkeersovertreding van een derde partij of door slecht onderhoud.

 

Treinbotsing treinongeluk treinongevalTreinongeluk: vervoersbedrijf aansprakelijk

In de meeste gevallen is bij een treinongeluk het vervoersbedrijf aansprakelijk. In dat geval wordt er bij het betreffende bedrijf een schadeclaim ingediend. Bij een ernstig treinongeluk wordt, behalve door de politie, ook door de Onderzoeksraad voor Veiligheid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

 

Letselschade door treinongelukl

Bent u slachtoffer van een ongeluk? Dan is het zaak dat u uw letselschade zo snel mogelijk meldt bij ons als erkend letselschadespecialist. Wij stellen de verantwoordelijke partij aansprakelijk, berekenen uw schade en wikkelen die voor uw af.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op