Letselschade in de regio Raalte? Laat u helpen door Drost Letselschade !

Voor slachtoffers van een ongeval is de nasleep vaak lang en pijnlijk. Niet alleen fysieke of mentale pijn speelt mee, maar ook de juridische procedure rondom een schadevergoeding kan veel van u vergen. Daarom is het voor uw eigen rust een goed idee om voor de afwikkeling van uw letselschade een letselschade-expert van Drost Letselschade in te schakelen.
De experts van Drost Letselschade BV staan voor u klaar en zij helpen u graag verder. Wij zijn ook werkzaam in de regio van Raalte en beschikken over de nodige kennis om uw schadeclaim vlot af te wikkelen.

Recht op een schadevergoeding?
Doe de test.
Zo weet je meteen of je recht hebt op een schadevergoeding.

Kies een deskundig belangenbehartiger

U kunt door verschillende oorzaken letsel oplopen. Een verkeersongeluk, een defect product of een bedrijfsongeval kan letsel tot gevolg hebben. Is iemand anders aansprakelijk voor het letsel dat u heeft opgelopen? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Soms wordt de schade onderling vlot afgehandeld. Vaak is de schade omvangrijker en minder eenvoudig. In dat geval is het verstandig om u te laten bijstaan door een letselschade-expert van Drost Letselschade. Deze treedt op als uw belangenbehartiger en zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Uw expert bespreekt met u de details van het ongeval en de daardoor ontstane schade en berekent de hoogte van uw schadevergoeding voor het opgelopen letsel. Drost stelt de verantwoordelijke partij aansprakelijk en wikkelt uw schade verder voor u af. Zonodig wordt een tussentijds voorschot op uw schadevergoeding geregeld.

Ongeval in Raalte? Kosteloos eerste advies

ongeval in RaalteIs een ander aansprakelijk voor het u overkomen voorval? Dan zijn aan onze bijstand voor u als slachtoffer in de regel geen kosten verbonden. De kosten van onze dienstverlening verhalen wij namelijk op de voor uw letsel aansprakelijke partij.
Wilt u weten of u aanspraak kunt maken op een schadevergoeding? Neem dan vrijblijvend en kosteloos contact op met ons letselschadebureau. Drost Letselschade heeft vestigingen in Hengelo en Groningen, maar staat slachtoffers met letselschade in heel Nederland bij. Dus ook in de omgeving van Raalte. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Dat kan via ons gratis telefoonnummer: 0800 – 2490300, via ons e-mailadres [email protected] of via onderstaand contactformulier.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op