In 2011 heeft de businessclub ‘Vrienden van FC Twente Vrouwen’ haar intrede gedaan bij FC Twente. Met deze businessclub wil FC Twente verder bouwen aan het fundament om de sportieve ambities op het gebied van vrouwenvoetbal te realiseren. Mary Kok-Willemsen, Hoofd vrouwenvoetbal bij FC Twente op het gebied van Technische en Commerciële zaken, en Yme Drost en Koen Venema van Drost Letselschade tekenden onlangs de sponsorovereenkomst waarmee een nieuwe ‘Vriend van FC Twente Vrouwen’ wordt verwelkomd.

Vrienden van FC Twente Vrouwen

FC Twente wil graag de volgende stap maken om op het gebied van vrouwenvoetbal een stabiele topclub in Nederland te zijn en door te groeien naar de Europese top. Hiervoor is een gezonde financiële basis vereist. De Vrienden van FC Twente Vrouwen geloven net als FC Twente in de kracht en de kansen van het vrouwenvoetbal.

Drost Letselschade

“Drost Letselschade staat bekend om haar lef, durf en het aanpakken van niet alledaagse uitdagingen. Die insteek maakt ons uniek. FC Twente doet dat ook met het vrouwenvoetbal. Wij zijn er van overtuigd dat het vrouwenvoetbal ons nieuwe kansen en mogelijkheden biedt. Daarom steunen wij met ons team van juristen, letselschade-experts en medisch adviseurs ‘onze’ Twente vrouwen graag!”

Welke oorzaak uw letselschade ook heeft, Drost Letselschade helpt u verder en als regel kosteloos. Wilt u weten wat Drost Letselschade voor u kan betekenen? Bel ons voor gratis advies op 074-2490300, stuur een e-mail naar: [email protected], of vul het contactformulier in op deze site.