Het nieuws op drost.nl bijhouden zonder dat u deze site hoeft te bezoeken? Dat kan nu, dankzij RSS-feed voor het nieuws van Drost Letselschade. De navolgende link moet u dan in de RRS-feed-reader invullen: https://www.drost.nl/feed/.

Wat is een RSS-feed?

Een RSS-feed stelt nieuwe informatie op een website beschikbaar aan anderen. RSS-feed staat voor een tekst in een bepaalde standaardopmaak, gekoppeld aan een link naar een actualiteit. Niet de gehele tekst wordt beschikbaar gesteld maar slechts een gedeelte. Als u op het bericht klikt krijgt u het gehele bericht te zien.

Steeds meer websites bieden RSS-feeds aan. Hierdoor hoeft u voortaan niet meer naar alle afzonderlijke sites te surfen voor het nieuws maar krijgt u op een eenvoudige en overzichtelijke wijze al het nieuws te zien op uw eigen computer. Hiervoor dient uw computer wel te beschikken over een RSS-reader.

RSS-readers

Een RSS-reader kunt u downloaden via internet. Er zijn vele soorten RSS-readers beschikbaar, zowel gratis als waarvoor u moet betalen. Enkele veel gebruikte gratis RSS-readers zijn: