Wil jij ook slachtoffers met letselschade helpen?

Al bijna 30 jaar zet Drost Letselschade zich met veel passie in voor slachtoffers met letselschade. Bij Drost staat de cliënt centraal. Drost Letselschade werkt niet in opdracht van verzekeraars, maar uitsluitend voor slachtoffers. Een optimale schadevergoeding voor het slachtoffer is altijd ons einddoel.
 

Voor onze hoofdvestiging in Hengelo zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s in de functie van:

  • JUNIOR EXPERT PERSONENSCHADE

dan wel:

  • SENIOR EXPERT PERSONENSCHADE


Functieprofiel:

Als expert personenschade ben je werkzaam in onze dynamische letselschadepraktijk. Je staat onze cliënten bij in de afwikkeling van hun letselschade. Daarin wordt je ondersteund door een collega van de binnendienst. Als expert personenschade bepaal je in grote lijnen naar eigen inzicht de koers van het schadetraject: jij bent verantwoordelijk voor de juiste afwikkeling van de letselschade van jouw cliënt.

Wij bieden een fulltime functie met een goed salaris en bijbehorende emolumenten. Een parttime dienstverband is ook mogelijk.

Functie-eisen:

Je hebt ervaring in de afwikkeling van letselschades en hebt een gedegen kennis van het aansprakelijkheidsrecht. Je bent gedreven, enthousiast, initiatiefrijk, stressbestendig en een teamplayer. Verder beschik je over commercieel inzicht. Vanzelfsprekend ben je in staat om zelfstandig te werken en aansturing te geven aan de binnendienst.

Je beschikt over:

  • een afgeronde juridische opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • relevante werkervaring en kennis van de afwikkeling van letselschade;
  • uitstekende communicatieve eigenschappen.

Solliciteren?

Interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie met CV aan:

Drost Letselschade B.V.
t.a.v. Mw. mr. J.A.N. de Roo-Mook
Postbus 1188
7550 BD Hengelo
(e-mail: j.deroo@drost.nl)

 

 

experts letselschade