Heeft u een whiplash na een aanrijding opgelopen?

Bij een aanrijding kunt u te maken krijgen met diverse soorten verwondingen, van lichte tot zwaardere verwondingen. Een veelgehoorde verwonding bij een aanrijding is een whiplash. Een whiplash is vooral van toepassing bij kop-staartbotsingen, waar u van achteren wordt aangereden, maar is ook mogelijk bij frontale aanrijdingen. Een whiplash is een verrekking van de gewrichtsbanden en spieren rondom uw nek en hals. U zult hierbij vaak niet alleen pijn voelen aan de hals en nek. De pijn kan namelijk ook uitstralen naar de schouders, bovenrug en uw armen en handen. Bent u niet aansprakelijk voor de aanrijding, maar een ander wel? Schakel dan Drost Letselschade in voor het aansprakelijk stellen van die andere partij en voor het verkrijgen van een schadevergoeding voor een whiplash na een aanrijding.

Na een aanrijding een whiplash opgelopen? Schakel een letselschadespecialist in

Wilt u de tegenpartij na een aanrijding met een whiplash tot gevolg aansprakelijk stellen? Dan doet u er goed aan om een betrouwbare letselschadespecialist in de arm te nemen. Bij letselschadezaken waarbij het slachtoffer een whiplash heeft opgelopen, zijn er geregeld discussies of de whiplash daadwerkelijk te herleiden is naar de aanrijding en of de klachten van tijdelijke aard zijn of langdurig. Juist hier speelt de letselschadespecialist een belangrijke rol. Een letselschadedeskundige kan uw claim goed onderbouwen, waardoor de kans op een succesvolle afwikkeling veel groter is.

letsel

Schakel Drost Letselschade in bij een whiplash na een aanrijding

Drost Letselschade heeft al veel zaken van letselschade slachtoffers met een whiplash succesvol afgewikkeld. Neemt u daarom contact op met ons als u een whiplash na een aanrijding heeft. Wij zorgen ervoor dat uw claim goed wordt onderbouwd en nemen u alle werk uit handen. Bij Drost werken wij namelijk onder het motto: uw letsel, onze zorg! Drost Letselschade stelt de wederpartij aansprakelijk, behandelt uw schadezaak en wikkelt die voor u af. Van ons ondervindt u ondersteuning gedurende het gehele traject van schaderegeling. Bij erkenning van aansprakelijkheid doen wij dit voor u als slachtoffer kosteloos. In de Nederlandse wet is namelijk bepaald dat de aansprakelijke partij ook aansprakelijk is voor alle door u gemaakte juridische kosten verband houdende met het voorval waarvoor aansprakelijkheid bestaat. Daarom verhalen wij de kosten van onze dienstverlening op de voor uw letsel aansprakelijke partij.

Heeft u letselschade? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, mail naar info@drost.nl of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten over letselschade?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.