Na een ongeval met (letsel)schade weten veel slachtoffers vrijwel direct de weg te vinden naar de verzekeraar of een tussenpersoon. In de meeste gevallen gaat het dan om schade die direct zichtbaar is en die het slachtoffer snel vergoed wilt zien. Maar soms is schade pas later zichtbaar of komt het later aan de orde. Daarbij kan het gaan om zowel materiële als immateriële schade. Bent u een tussenpersoon? Dan is het aan u om al in een vroeg stadium te kiezen voor Drost Letselschade als de letselschadespecialist voor uw cliënt.

U als tussenpersoon wilt natuurlijk net als wij het allerbeste voor uw cliënten. Dat betekent optimale kwaliteit van dienstverlening en een menselijke benadering. Bij ons is uw cliënt in goede, deskundige handen.
Als u Drost Letselschade uit de media kent, dan weet u dat wij staan voor de belangen van slachtoffers van letselschade. En dat we niet weglopen voor moeilijke en grote klussen. Bij erkenning van aansprakelijkheid is onze hulp bij letselschade kosteloos. We bezoeken onze cliënten – door heel Nederland – in hun eigen huis.

tussenpersoon kiest voor Drost

Tussenpersoon? Kies Drost Letselschade voor uw cliënt

Er telt voor ons maar één belang en dat is het belang van uw en onze cliënten. Want hun letsel is onze zorg.
Met ruim dertig jaar ervaring op het gebied van letselschade bent u verzekerd van de deskundigheid die nodig is om slachtoffers de optimale schadevergoeding te geven die ze verdienen. In 2013 werden wij niet voor niets als beste kantoor uit de letselschadebranche gekozen.

Kies als (assurantie)tussenpersoon voor hoog opgeleide letselschade-experts, die door de wol geverfd zijn en het klappen van de zweep kennen. Onze letselschade-experts zijn lid van de Stichting Nederlands Instituut voor Register-Experts (NIVRE), Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) en/of de Nederlandse Vereniging voor Rechtskundige Adviseurs (NVRA). Ook heeft Drost het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op. Bel gratis 0800-2490300, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Letselschade opgelopen?Doe de letselschadetest of neem vrijblijvend contact op