Bent u tussenpersoon? Dan is het goed te weten, dat uw cliënt bij ons in goede handen is. U wilt als tussenpersoon net als wij het allerbeste voor uw cliënten. Dat betekent optimale kwaliteit van dienstverlening en een menselijke benadering. Tussenpersonen kiezen daarom voor dé letselschadespecialist van Nederland: Drost Letselschade.

Als u Drost Letselschade uit de media kent, dan weet u dat wij staan voor de belangen van slachtoffers van letselschade. En dat we niet weglopen voor moeilijke en grote klussen. En ook dat we onze cliënten na een ongeval in principe kosteloos bijstaan en hen – door heel Nederland – thuis bezoeken.

Drost-experts

Tussenpersonen Drost Letselschade

Er telt voor ons maar één belang en dat is het belang van uw en onze cliënten. Want hun letsel is onze zorg.
Met onze ruim 30 jaar ervaring op het gebied van letselschade bent u verzekerd van de deskundigheid die nodig is om slachtoffers de optimale schadevergoeding te geven die ze verdienen. In 2013 werden wij niet voor niets als beste kantoor uit de letselschadebranche gekozen.

Kies als (assurantie) tussenpersoon voor hoog opgeleide letselschade-experts, die door de wol geverfd zijn en het klappen van de zweep kennen. Kies daarom voor Drost Letselschade.

 

  • Succespercentage van 98%
  • Persoonlijke en professionele hulp
  • Ruim 30 jaar ervaring